Реклама

🤗 Просто почни ;)

Я не давала в своєму дописі детальної інструкції) моя головна мета - показати, що Binance - це цікаво і перспективно)
Čytaty latynkoju
🤗 Просто почни ;)
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤗 Просто почни ;)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Я не давала в своєму дописі детальної інструкції) моя головна мета - показати, що Binance - це цікаво і перспективно)

Добридень! Пишу поки ще як початківець з криптовалюти) З’явилося бажання спробувати, коли почула обговорення Binance на роботі… встановила додаток, вирішила купити трохи DOGE) вийшло, почала поступово вивчати систему – цікаво… поки немає результату, щоб похвалитися) користуюся близько місяця)) проте побачимо, як буде поводити себе ринок… для себе обрала стратегію купувати раз на місяць на 500-1000 грн. (як рекомендують – те, що не так страшно втратити) і різні криптовалюти, щоб трохи диверсифікувати гаманець… здається, просто і доступно, а там хто знає… наприклад, SHIB купила за 0,000005 євро, якщо через рік-два ціна виросте до 0,01 євро буде круто)))

Зараз вже трохи розібралася з деякими модулями, наприклад, такими як Безстрокові заощадження (Savings), Фіксований стейкінг (Locked Staking), Launchpad, Launchpool… виглядає зручно та легкі у використанні. Якщо хочете мати доступ до своїх валют, можна покласти їх в безстрокові заощадження, тоді капає невеликий відсоток і в будь-який момент їх можна вивести назад на рахунок для продажу або чогось іншого) Хочете більше відсоток, але гарантований, будь ласка, фіксований стейкінг. Launchpool дуже приваблива штука, можна отримати нові токени безкоштовно, давши покористуватися своїми валютами)

Ще сподобався Маркетплейс NFT – брала участь в Mystery Box – розглядаю теж як інвестицію в майбутнє – придбала пару колекцій, їх можна спробувати продати й одразу, але планую поки зберігати, можливо, через якийсь час буде як ексклюзив… тут теж нічого складного – реєструєшся і купуєш (потрібно щоб була валюта в гаманці Фіат і Спот), потім можна відразу ж і продавати, якщо потрібно…

Для продажу криптовалюти варіантів багато, звичайно) мені особисто сподобався спосіб P2P торгівлі – реєструєш свою карту і вказуєш її як спосіб оплати. Так само можна легко і купити криптовалюту (правда, вибір невеликий, але її завжди потім можна або конвертувати в потрібну, або поміняти через Класичну Торгівлю).

Все досить просто, на будь-який продукт є зручні інструкції, вивчаєш і користуєшся, та й в youtube повно відео вже) головне бажання)))

Я не давала в своєму дописі детальної інструкції) моя головна мета була показати тим, хто ще роздумує, що до Binance можна досить просто і комфортно увійти і при необхідності вийти)) це цікаво і, гадаю, перспективно) і не потрібно бути магнатом, щоб теж мати можливість зробити свої інвестиції в майбутнє;)) Щасти!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...