Реклама

✌🏻 Спасибі Binance за відпочинок в Єгипті і оплату всіх боргів!

Часто ми стикаємося з таким питанням - "як і де заробити", але для себе я знайшов вихід - це Binance!
Čytaty latynkoju
✌🏻 Спасибі Binance за відпочинок в Єгипті і оплату всіх боргів!
  1. Головна
  2. Крипто
  3. ✌🏻 Спасибі Binance за відпочинок в Єгипті і оплату всіх боргів!
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Часто ми стикаємося з таким питанням - "як і де заробити", але для себе я знайшов вихід - це Binance!

Раніше я вже писав про те, як вкласти 10 $-20 $ в NFT, щоб незабаром заробляти від 300 $ до 900 $, але це лише один зі способів заробітку на Binance.

Насправді Binance – це вже не просто біржа криптовалют, а багатофункціональний криптовалютний майданчик.

Якщо ти хороший художник, фотограф, дизайнер або графічний дизайнер, ти можеш тут заробляти навіть не розбираючись в графіках, патернах і т.д. На Binance можна самому створювати цінність свого продукту і вже не погано заробляти.

Часто люди обпікаються на Binance і після несуть негативну думку в маси через свою жадібність, навіть не допускаючи того, що помилки вони зробили з власної дурості. У спробі швидко заробити, тільки зареєструвавшись і внісши гроші на гаманець, новачки відразу пробують ф’ючерсну або маржинальну торгівлю, не розбираючись в графіках і не розуміючи, що ці види торгівлі хоч і найбільш прибуткові, але дуже високо ризиковані. Друзі, є такий вид торгівлі на Віnаnсе, як спотова торгівля. Саме з такого виду торгівлі я рекомендую починати новачкам. Навчитеся торгувати на споті, навчитеся і на ф’ючерсах.

Як я починав торгувати?! Перш ніж купити ту чи іншу криптовалюту, я її досконально вивчав. Я вивчав сам проект, його дорожню карту, що про проект пишуть в ЗМІ, якщо проект мені подобався і я його оцінював як перспективний я приймав рішення купити криптовалюту цього проекту, так я зібрав свій перший портфель вартістю 50 $. Все що залишалося робити це дивитися за його зростанням, якщо ціна однієї криптовалюти падала, то це компенсувалося зростанням іншої. Наприклад: криптовалюта Х падала на 10%, а криптовалюта У зростала в ціні на 10%, то прибуток портфеля +5%.  Менш ніж за два тижні вартість мого портфеля становила 150 $, що не могло мене не радувати, але радість моя змінилася на прикрість через мою недосвідченість – Я не фіксував прибуток, а це дуже важливо. Ринок криптовалют, як і будь-яка інша економічна модель розвивається по синусоїді, за будь-яким зростанням, часто бувають падіння, але вихід з цієї ситуації є – потрібно фіксувати прибуток і нарешті навчитися прогнозувати поведінку ринку виходячи з його графічних показників.

А зараз на пальцях — як це працює!

Вартість мого портфеля зменшилася до 75 $, а що мені потрібно було зробити, щоб не тільки зберегти прибуток, але і примножити. Спрогнозувавши падіння, мені потрібно було продати свій портфель за BUSD ≈ 150 (150 $), а коли ціна впала купити знову за ту ж саму суму, тільки в більшій кількості. Наприклад: Я купив за 10 $ 10 монет криптовалюти Х (1 $ = 1 монета), її ціна зросла до 3 $ за 1 монету, виходить вклавши 10 $ на зростанні я заробив 30 $.

Після падіння ринку вартість 1 монети криптовалюта Х впала до 2 $ за одну монету і вже за 30 $ я купую не 10 монет, а 15, при подальшим зростанні до 3 $ вартість мого портфеля зросте до 45 $ і так далі.

Виключно моя думка, що спотова торгівля – найпростіший старт в світі криптовалют.

Таким чином, через деякий час я зміг закрити всі свої борги і відпочити в Єгипті. Те що я описав у своїй статті, то виключно мій досвід і моя власна думка.

Спасибі велике всім за увагу, бажаю бути терплячими, здоровими і отримувати гарний прибуток. Всім успіху!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...