Реклама

Найпростіший спосіб почати торгувати на BINANCE (заведення коштів через P2P)

Як початківцю почати торгувати на BINANCE з карткою Українського банку.
Čytaty latynkoju
Найпростіший спосіб почати торгувати на BINANCE (заведення коштів через P2P)
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Найпростіший спосіб почати торгувати на BINANCE (заведення коштів через P2P)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як початківцю почати торгувати на BINANCE з карткою Українського банку.

Маленька стаття для початківців.

Зареєструвались на біржі BINANCE? Пройшли аутентифікацію (KYC)? Що ж далі?

Хочеться купити криптовалюту? Як же ж перевести кошти з картки на біржу?

Є декілька способів.

1.     Через електронний гаманець (МetaMask, TrustWallet та купа інших). Комісія, досить довга процедура, деякі складнощі поки розберешся у різних тонкощах та нюансах. Гаманець потрібен буде далі. А ми поспішаємо..

2.     Напряму з банківської картки. За UAH (гривню) можна придбати Токени (монети, криптовалюту) з дуже обмеженого переліку. Трохи більше через конвертацію в Долар чи Євро. А там знову комісія(

3.     Найпростіший та найшвидший спосіб – через P2P торгівлю.

Тут ви перераховуєте Гривню безпосередньо на банківську картку таким же приватним особам (трейдерам), які купують та продають крипту!

Знаходимо 2Р2 торгівлю. На комп’ютері через меню Торгівля –> P2P. На мобільному додатку на головному екрані біржі BINANCE одразу бачимо P2P торгівля.

Тепер треба обрати дві валюти. Купуємо за рідну гривню (знаходимо в меню компа “Фіат”, а в додатку позначку в правому верхньому кутку на жовтому фоні та обираємо UAH).

А що купуємо? Основну, базову валюту для торгівлі на біржі – USDT (аналог долара). Потім за USDT зможете купити будь яку криптовалюту.

Обираємо спосіб оплати – в переліку є багато Українських банків, на картки яких вам зручно та вигідно перераховувати кошти. І бачимо усі пропозиції у порядку зростання курсу. Обираємо пропозицію, уважно подивившись на максимальну кількість та на ліміт (мінімальну та максимальну суму UAH, яку можна перерахувати).

Далі вже зовсім нескладно.. Купуємо, обираємо фіат (так в світі крипти називають усі НЕкриптовалюти), пишемо суму в гривнях та натискаємо «Купити USDT». Обираємо «Спосіб оплати» – потрібний банк і бачимо номер картки та прізвище продавця. Скопіювали картку та через додаток банку перерахували вибрану суму в гривнях. Важливо не забути після платежу повернутись на сторінку оплати в BINANCE та натиснути «Перераховано, далі». Чекаємо підтвердження отримання коштів продавцем та зарахування USDT на ваш P2P гаманець. Звертайте увагу на значок Чат. Там можна отримати чи задати питання безпосередньо продавцю.

Після отримання коштів на P2P гаманець необхідно зробити переказ USDT на Фіат і спот гаманець. Все! Купуйте улюблені токени!

Усім профіта!

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...