Реклама

Binance, СS:GO та подарункові карти

Як я зі своїми синами грав у СS:GO на турнірі Binance та роздавав подарункові картки.
Čytaty latynkoju
Binance, СS:GO та подарункові карти
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Binance, СS:GO та подарункові карти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як я зі своїми синами грав у СS:GO на турнірі Binance та роздавав подарункові картки.

У свої 47 маю трьох синів. Звичайно, хочу передати їм усі свої знання та досвід, але покоління ХХІ певно такі ж і я колись – вперті, замріяні, зі стандартною відмовкою , що «ти нічого не розумієш», тому донести щось від себе справа ще та. Bitcoin, BNB, трейдінг, ордер — це складно, не цікаво, довго, “не в`їзджаю”. СS:GO – сила, відстань, немає часу.

Як на диво, тут в пригоді прийшлася Binance, яка організувала CS:GO турнір Binance Battle of the Year. Виявляється зареєструватися на біржі елементарно, знайти свій ID просто, лишається зібрати команду, обрати капітана, а далі діти – “профі”. Навіть я був запасним гравцем. Так, на цьому турнірі нам перемогти не вдалося, але в синів залишилося горде почуття участі в турнірі однієї з найбільших криптобірж у світі та купа запитань про те, чи дійсно тут можна щось заробити та як завести-вивести гроші. Попри інші доступні способи поповнення, з якими навіть діти без труднощів розібралися, у Binance досить недавно з`явився новий чудовий сервіс подарункових карток, яким я і вирішив скористатися, щоб частково компенсувати наш минулий програш. Все просто:

1) заходимо у власний профіль біржі та у меню, що відкривається знаходимо “Подарункова карта” (інший варіант в гаманці через закладку “Подарунок”);

2) клацаємо “Надіслати” — відкривається меню, де обираємо дизайн карти, монету (важливо — попередньо необхідно перевести бажану монету зі “спотового гаманця” до “переказ”), кількість і створити — карта готова!

3) далі треба “Надіслати, де можна обрати текстом (тобто скопіювати текст з даними подарункової карти та відіслати, для прикладу, будь-яким месенджером), або по електронній пошті, я цим способом і скористався (інструкція тут).

Отримати ще простіше — в меню “Подарункова карта” жмемо “Отримати”, далі — “Отримання криптовалюти”, вводимо код подарункової кати і “Активувати”. Все — кошти на гаманці. Мої хлопці були у захваті від швидкості, з яким можна отримати кошти у Binance, а головне щедрості, адже, погодьтеся, 50 USDT не кожен день роздають, навіть батьки. А це моя перша подарункова карта (чому саме такий дизайн – не питайте!):

P.S. – Тату, а що робити з цими 50 USDT? Вроді й не багато, вроді не мало? Виводити шкода, ти ж не для того їх дарував?

– Звичайно, що вирішувати вам, але я б рекомендував спробувати відкрити свій перший відкладений лімітний ордер “, купити BNB і повернутися до них, коли ви станете повнолітніми…

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...