Реклама

😁 Торгуй на Бінанс — не прогав свій шанс

Мій недовгий (поки що) шлях у світі криптовалют разом із Binance.
Čytaty latynkoju
😁 Торгуй на Бінанс — не прогав свій шанс
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😁 Торгуй на Бінанс — не прогав свій шанс
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мій недовгий (поки що) шлях у світі криптовалют разом із Binance.

Одного разу мені заплатили за роботу 200$ у біткоїнах (так, у нас досить прогресивна країна xD). Я не мав критичної необхідності у цих коштах, до того ж чув про дефляційну модель, про халвінг і т. ін., тому вирішив залишити BTC і зберігати на холодному гаманці.

Коли взимку 21-го року біткойн виріс втричі, я зрозумів, що час розібратись в цій сфері більш ретельно. Майже кожен новачок, потрапляючи у світ криптовалют, перш за все знайомиться з біржею Binance, отож я — не вийняток.

Мене вразило наскільки легко було переказувати кошти на рахунок. Як з холодного гаманця, так і, що головніше, через P2P. Людям, які ніколи не мали справи с криптою, вважається, що це дивний незрозумілий простір, до якого невідомо як підступитися. Але те, що робить Binance, (P2P, академія, постійні маркетингові активності тощо) — великий прорив у масс-адопшені, поширенні крипти та допомозі новачкам зробити перші кроки.

Не маючи досвіду торгівлі, я уникав ризиків і торгував лише на спотовому ринку, не використовуючи кредитне плече. Мені пощастило потрапити у самий вихор криптовесни, тому 200$ швидко перетворились у 1000$.

Продовжуючи вивчати крипту, я відкрив для себе NFT і одного разу, узявши участь у аірдропі від Binance, виграв NFT «Ролики»! Нещодавно я продав цей невзаємозамінний токен за 1 BNB. Згодом я відчував себе у крипті вже як риба у воді. Я додав до арсеналу використовуваних інструментів лаунчпади та стейкінг (до речі, на біржі непогані відсотки за стейкінг MATIC!), пули ліквідності та ф’ючерси (але з останнім будьте обережні), зробивши крипту одною зі своїх робіт.

Врешті решт, яка з цього мораль? Почати інвестувати можна з будь-якої суми, навіть з невеликої. Коли хтось каже, що був би радий вкластися, та немає ресурсів, — це брехня. Завжди є варіант відмовитись від необов’язкових витрат і змусити гроші працювати на довгострок. А на Binance для цього є всі можливості. Криптовалюта — це майбутнє яке дуже швидко наступає. Потяг ще не пішов. Чим раніше ти заскочиш в нього, тим менше будеш шкодувати згодом.

Отже, торгуй на Бінанс — не прогав свій шанс! :)))

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...