Реклама

🎁 Крипто-подарунок: як оригінально привітати з днем народження

Коротко про революцію грошових подарунків та як красиво подарувати гроші...
Čytaty latynkoju
🎁 Крипто-подарунок: як оригінально привітати з днем народження
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎁 Крипто-подарунок: як оригінально привітати з днем народження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Коротко про революцію грошових подарунків та як красиво подарувати гроші...

Революція грошових подарунків

Чи отримували ви гроші в конвертах на якесь свято або ж на ваш день народження?

Справді інколи людині простіше отримати певну суму і самій купити те, що потрібно.

Гроші вважаються універсальним подарунком: на роботі колеги, часто не купують подарунок, а просто віддають іменнику зібрану суму; на дні народження друзів і родичів теж часто дарують гроші. Супермаркети продають спеціальні конверти з картинками та привітаннями, куди можна вкласти купюри.

Проте, чи звертали ви увагу на емоції та реакцію людей при отриманні грошового подарунка? Що відчуваєте ви коли отримуєте конверт на день народження?

Зі свого досвіду можу сказати що нічого загадкового та оригінального в цьому вже немає. Отримати конверт на день народження це якась суспільна норма, не дивно що такий подарунок можна легко передбачити.

Але не все насправді так погано. Як сказав Джон Ф. Кеннеді – «Зміни – закон життя. І ті, хто дивиться тільки в минуле чи лише на сьогодення, безперечно – пропустять майбутнє».

Нещодавно я дізнався сучасний спосіб як можна подарувати гроші та при цьому зробити це ефектно та унікально. Своїм друзям на день народження я подарував криптовалюту, при тому що більшість із них ніколи нею не користувались. Зробити це було доволі просто, оскільки для надсилання подарункового крипто-сертифіката, що я придбав на біржі Binance, потрібно було тільки ввести електронну пошту одержувача або ж номер телефону.

Мені було приємно спостерігати їхній подив та захоплення під час розгляду та вивчення нової криптовалюти, власниками якої вони стали. Навіть сам факт, що криптовалюту можна будь-коли конвертувати в гривню і переказати на карту будь-якого банку, не змусив їх цього зробити. Адже бути частиною технологічного прогресу здалось їм набагато цікавішим 😄

Я більш ніж впевнений що через декілька десятків років, отримати криптовалюту в подарунок стане настільки ж буденним як сьогодні отримати конверт з купюрами. Проте, наразі це нестандартний спосіб для поділу активами, який може викликати додаткові емоції.

Як надіслати подарунковий крипто-сертифікат

Крипто-сертифікат або подарункова картка – це можливість створювати та відправляти подарункові криптовалютні картки. При цьому ви можете самостійно вибрати монету, дизайн і номінал картки, а також написати до неї привітальне повідомлення. Після того, як одержувач активує код подарункової картки, криптовалюту, яку ви надіслали буде повністю зараховано на гаманець одержувача на біржі Binance.

Детальну інструкцію можна прочитати у посібнику на сайті Binance.

Слід зазначити що, як і відправнику для створення подарункового сертифіката, так і одержувачу для активації коду цього сертифіката, потрібно зареєструватись або вже бути користувачем Binance.

Тема криптовалют привертає увагу дедалі більше людей по всьому світу, проте далеко не всі мають час або бажання на вивчення цих активів.

Здивуйте своїх родичів і близьких приємним подарунком.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...