Реклама

🎭 Українська режисерка представила театральну виставу як NFT

Čytaty latynkoju
🎭 Українська режисерка представила театральну виставу як NFT
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🎭 Українська режисерка представила театральну виставу як NFT
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

30 червня в галереї сучасного мистецтва Art Fashion (Музейний пров., 4) відбулась зустріч української режисерки Асі Сосіс з пресою та шанувальниками театру. На презентації вистави за п’єсою Ханоха Левіна «Торговці гумою» Ася разом із хореографом-постановником пластичних рішень Машею Мясніковою розповіли про свій новий проект, прем’єра якого відбудеться в Лондоні в вересні цього року.

П’єса Ханоха Левіна «Торговці гумою» — це іронічна комедія з піснями та презервативами. Головні герої розповідають історію про небезпеки обережності. Йоханан, Белла і Шмуель мріють про звичайне щастя: про секс, гроші та любов. Але, коли вони нарешті вирішуються здобути це, виявляється, що мрії незмінно несуть в собі ризики.

Також виставу Асі Сосіс можливо буде купити як NFT. На презентації про це оголосив Олександр Сосіс, засновник страхової компанії «Аска», і додав,  що купує 25 NFT вистави.

Це буде перша українська театральна  прем’єра в Лондоні, права на яку можна придбати за технологією NFT. Офіційне повідомлення днями  з’явиться на сайті театру.

Підтримуючи виставу ви допомагаєте популяризації нашої країни як батьківщини багатьох талантів у самих різних галузях життя та долучаєтесь до будівництва культурних мостів по всьому світу.

Стати Патроном нового проекту Асі Сосіс та її театру за посиланням.

Про театральну студію

Театр Гамаюн це мультинаціональний проект з поширення української культури й мистецтва в світовому театральному суспільстві.

Щоб привнести нашу культуру в західні реалії, ми знаходимо універсальні теми, близькі всім, підкреслюючи те, що нас об’єднує як людство й одночасно знайомить глядача з притаманними нашому суспільству цінностями.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...