Реклама

🔥 Місяць MAYHEM завершується 50% знижкою на AXS з 25 травня🔥

Остання можливість придбати перспективний токен у травні 2021🤩
Čytaty latynkoju
🔥 Місяць MAYHEM завершується 50% знижкою на AXS з 25 травня🔥
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🔥 Місяць MAYHEM завершується 50% знижкою на AXS з 25 травня🔥
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Остання можливість придбати перспективний токен у травні 2021🤩

Незважаючи на сильні рухи ринку останнім часом, ринок NFT залишається на колишньому рівні, і загальний спад цілком може надати можливість для покупки не тільки основних криптовалют, але й NFT.

Christie’s, який наразі проводить аукціон Andy Warhol: Machine Mad, колекції з 5 цифрових робіт, відновлених у 2014 році, продовжує підвищувати поінформованість широкого загалу про NFT.

Instagram готовий провести 8 червня серію заходів по підвищенню кваліфікації під назвою Creator Week, в рамках якої пройде триденна віртуальна сесія, покликана допомогти цифровим художникам і творцям ефективно розвивати канали отримання доходу, у тому числі можливості в NFT.

Ключовим сектором ринку NFT, який опинився в центрі уваги, є метаверсіі, засновані на принципах «грай – заробляй» і включають цифрові колекційні предмети, де Axie Infinity нещодавно був визнаний колекцією №1 NFT з платформою, яка була підтримана інвестиціями в розмірі $7.5M, включаючи завзятого прихильника NFT Марка Кьюбана.

Після переходу Axie Infinity на сайдчейн Ronin Ethereum, Axie Infinity Shards (AXS) підскочив на 83% як ключовий керуючий токен, що генерує внутрішньоігрові нагороди для стейкерів AXS і слугує платіжною валютою платформи.

Smooth Love Potions (SLP), які необхідні для створення Axies і можуть бути продані на вторинних ринках, також зросли на 1000%, так як Ronin значно поліпшив пропускну здатність і знизив плату за газ.

Додавши рампу для ETH-фіатів, Axie infinity створила вражаючий міст для залучення як традиційних колекціонерів, так і криптовалютних гравців.

Що вражає ще більше — Axie Infinity показує соціальний вплив у країнах, що розвиваються, наприклад, на Філіппінах, де доходи від гри в Axie, за повідомленнями, перевищують місцеву мінімальну заробітну плату. Модель «грай – заробляй» настільки популярна, що ігрова гільдія Yield Guild Games (YGG) пропонує стипендії для тих, хто хоче створити свою команду Axie і почати заробляти.

Ми приберегли краще наостанок, так що не забудьте забрати свій AXS з 25 травня, щоб завершити ексклюзиви MAYHEM з NFT, які все більше стають популярними серед геймерів і творців, як стійкий образ життя.

Отримати AXS за 50% знижкою

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...