Реклама

😉 10 причин, чому Вам потрібен PROB саме цього травня

Čytaty latynkoju
😉 10 причин, чому Вам потрібен PROB саме цього травня
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😉 10 причин, чому Вам потрібен PROB саме цього травня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Поки PROB перетинає монументальний бар’єр у $.50, фіксуючи 7 травня ATH на рівні $.579, унікальний токен ProBit Exchange зростає у цінності для своїх власників. Незважаючи на те, що це одне з відносно нових облич, що змагаються у висококонкурентному секторі біржових токенів, воно здобуло значну цінність у цьому періоді і продовжує розширювати свої ряди прийняття завдяки стабільному зростанню цін та ринковій механіці, що висвітлює чітку злітно-посадкову смугу до психологічної позначки в 1 долар.

Поточна ринкова капіталізація PROB становить $113,145,544, а максимальна пропозиція — 200,000,000 PROB. Зростаючий попит та низький тираж пропозиції в розмірі 43 995 208 PROB вказує на потенційну траєкторію руху вгору для власників, особливо тих, хто впроваджує нові проекти, що отримують вигоду від 872% з моменту запуску.

Хоча більшість оцінок токенів зупиняються на зростаючих ринкових цінах, ефективність PROB і послідовні показники ATH лише торкаються поверхні його універсальної корисності, підкресленої бурхливим шквалом травневих подій, спрямованих на нагородження як перших, так і довгострокових власників PROB.

Ось 10 основних причин, чому вам потрібно здобути PROB цього травня на ProBit Exchange.

? Програми викупу та спалення

Під час приватних та передпродажних раундів було придбано загалом 14 000 000 PROB, тоді як непроданий розподіл трохи більше 6 млн. PROB згодом було спалено, щоб зменшити загальний обсяг пропозиції з 200 млн. до трохи менше 194 млн. PROB.

З метою подальшої оптимізації базової екосистеми та утиліти PROB, біржа ProBit запустила програму викупу PROB, звичайний викуп PROB з використанням доходу від торгової комісії з усіма придбаними токенами, що надсилаються безпосередньо до надзвичайного резерву під назвою ProBit Safe Fund.

Після викупу додаткових 1 000 000 PROB 17 квітня 2021 року, Безпечний фонд (Safe Fund) зараз забезпечений 3 647 784 доларами із загальної кількості 7 000 000 PROB, придбаних за допомогою функції викупу. Функція викупу являє собою невід’ємний компонент та прихильність до більш масштабної ініціативи, спрямованої на оптимізацію як користувацького досвіду, так і загальної екосистеми.

Оскільки PROB, придбаний під час викупу, замикається у Безпечному фонді, це фактично додає дефляційний елемент, оскільки вилучає їх із оборотного запасу на стійку довгострокову вартість.

? Низькі торгові збори до 0.03%

VIP-членство спільно з PROB надає користувачам значні знижки на торгові збори, що є важливим фактором при оцінці вартості біржового токена та платформи в цілому. Сплачуючи торгові внески за допомогою PROB, ви можете компенсувати витрати до 0.03%, досягнувши вершини платформи для членства VIP.

Нові користувачі, які приєднуються до ProBit Exchange, сплачують торговий збір стандартного рівня в розмірі 0,2% і можуть знизити свої збори до 0,18%, сплачуючи комісію за допомогою PROB за загальною дисконтною ставкою 10%. Ці ключові заощадження особливо важливі для нових трейдерів, які не знайомі з різною динамікою біржових комісій, таких як ті, що базуються на фіксованих торгових зборах або частоті торгів, які є більш доречними для великих торговців.

Можливість знизити торгові внески на 0.02% незалежно від рівня членства є ключовою утилітою для того, щоб зробити криптотрейдинг більш доступним, і оскільки недосвідчені трейдери швидко ознайомляться з основами, швидко накопичуване підвищення торгового внеску на основі членства почне приносити користь у случний час.

? Участь у ProBit Exclusive

ProBit Exclusive став основним елементом для стейкерів PROB, коли користувачі отримують в середньому у 20 разів більше прибутку завдяки 50% знижкам на підписки, що містять багато токенів, зокрема BTC, DOT, MATIC та ін. Під час спеціальної події ProBit Exclusive MAYhem, протягом травня будуть представлені 4 різні NFT, що пропонують чудовий шанс для всіх власників PROB взяти участь у захоплюючому та стрімкому світі.

Ексклюзиви працюють за передплатою, що забезпечує величезну конкурентну перевагу, надаючи всім учасникам шматочок пирога на основі конкретної ставки підписки на кожну пропозицію. Після розподілу токени проходять лістинг незабаром після цього і переможці від Exclusive спостерігають прискорене зростання цін на ключових ринках, включаючи USDT та BTC.

Ексклюзиви ProBit надають широкі можливості збільшити крипто портфель за допомогою деяких найефективніших токенів за вигідними ціновими точками, яких немає в інших місцях ринку, щоб знизити бар’єр входу для початківців.

? Заробляйте 4% річних у нагородах за стекінг

Просто заблокувавши PROB у своєму стек гаманці на необхідні 180 днів, заробляйте до 4% річних пасивних винагород поряд із підніманням по VIP-сходах та розблокуванням складних переваг на цьому шляху. Це простий спосіб отримання пасивного доходу, оскільки стейкери PROB можуть заробляти щоденні винагороди, просто заблокувавши свої токени.

? Стейкери PROB можуть змагатися за різноманітні нагороди в Торгівельних змаганнях

100 PROB на стеку – єдина вимога для приєднання до численних торгівельних змагань, що проводяться одночасно, із значними винагородами для топ-20 покупців. Нескладні вимоги для участі дають всім учасникам шанс диверсифікувати власні володіння та додати конкурентне торгове середовище, в якому може брати участь кожен без високих бар’єрів або складних процедур.

Також проводяться спеціальні торгові заходи, такі як нещодавній лістинг XYM, торгівельні змагання на 5000 USDT, а також регіональні заходи для задоволення місцевого попиту у світових спільнотах.

❗️Отримуйте елітні бонуси в IEO

Бонуси IEO залишаються ключовим компонентом прискореного збору коштів та широкомасштабного прийняття для початкових проектів, причому покупки PROB дають найвищі бонуси. Різниця між приєднанням IEO до PROB та іншою валютою котирувань може бути величезною, оскільки PROB часто надає на 10% вищі бонуси – цифра, яка швидко поєднується з багатьма токенами IEO, що влітають на вторинні ринки.

Механізм IEO від ProBit Exchange давно служить серцем основи як для блокчейн-проектів, так і для перспективних власників цифрових активів, які отримують вигоду від швидкого збільшення оцінки токенів на підставі глобального впливу та прийняття.

Ретельно перевірені кампанії IEO служать ідеальним шансом претендувати на стратегічну позицію як першопрохідник перспективних блокчейн-венчурних компаній, причому багато токенів значно перевершують оцінку IEO в кілька разів після виходу на вторинні ринки.

❤️ Запрошуйте друзів та заробляйте 10–30% торгових зборів

Пільги PROB поширюються на друзів та родину через нашу програму рефералів, яка по суті розподіляє 10–30% винагород за реферали на основі торгової діяльності ваших запрошених. Користуючись повною мірою програмою та примножуючи її на переваги зниження торгового збору за допомогою PROB, ці багаторівневі бонуси відіграють важливу роль у зниженні бар’єру для входу нових користувачів криптографії, які вивчають інструменти торгівлі.

✅ Змагайтеся за 20,000 USDT у Кубці ProBit

Динамічні переваги, пов’язані з триманням PROB, швидко зростають відповідно до рівня членства VIP на користь користувачів та їх рефералів. Щоб додатково винагородити користувачів за їхні перші кроки, а також тих, хто вже піднявся на VIP-шкалу, ProBit Exchange випустить чергове видання популярного Кубку ProBit (ProBit Cup), яке нагороджує 50 найкращих акумуляторів з найвищими балами за 1 придбаний або поставлений на стек PROB.

Стандартний призовий фонд у 10,000 USDT подвоєний до 20,000 USDT, і всі PROB, придбані та розраховані рефералами, також враховуються в підсумковому заліку. Щотижневі таблиці лідерів будуть надаватися для посилення здорової конкуренції між торговцями.

? Підніміться до VIP 2 щоб отримати 20 PROB на стеку

Як спеціальний бонус для стейкерів PROB, користувачі, які збільшують свої стеки PROB до мінімальних 3000, необхідних для розблокування 2 рівня, отримають 20 автоматично поставлених на стек PROB, щоб збільшити свої 4% річних винагород.

? Підніміться до VIP 3 та отримайте 6-місячну підписку на Netflix

Під час Netflix та Chill, Crypto та Shill івенту, усі користувачі, які досягнуть рівня VIP 3, отримають 6-місячну підписку на Netflix у USDT в рамках місячної кампанії із заохочення та винагороди користувачів безліччю переваг, що надаються власникам PROB.

Снапшот буде зроблено 31 травня 2021 року о 23:59 KST, і всі користувачі до кінця місяця зможуть поставити на стек мінімум 8000 PROB для отримання кваліфікації.

Завдяки безлічі орієнтованих на користувача подій у травні, які мають стартувати найближчими днями, ProBit Exchange продовжує експериментувати з конкурентною утилітою, що сприяє успіху PROB, оскільки токен продовжує потрапляти на радари трейдерів завдяки стабільному зростанню та здоровій токеноміці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...