Реклама

📈 PROBIT Exchange: все про одну з найнадійніших бірж у світі

Чим PROBIT Exchange відрізняється від інших світових бірж, у чому перевага її інфраструктури та ProBit токену? Про все це та більше у матеріалі.
Čytaty latynkoju
📈 PROBIT Exchange: все про одну з найнадійніших бірж у світі
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 PROBIT Exchange: все про одну з найнадійніших бірж у світі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Чим PROBIT Exchange відрізняється від інших світових бірж, у чому перевага її інфраструктури та ProBit токену? Про все це та більше у матеріалі.

Партнер матеріалу

ProBit

З головного:

  • ProBit Exchange входить у топ-20 світових криптовалютних бірж та є топ-4 у Південній Кореї
  • Біржа забезпечує підтримку 41 мови, у тому числі української
  • ProBit надає значний спектр професійних трейдингових інструментів, включаючи унікальний Exclusive, IEO та Grid Trading
  • Безпека та персоналізація є одними з найбільших пріоритетів ProBit Exchange
  • PROBIT токен надає ряд переваг, включаючи зниження комісій та отримання прибутку від Стек Майнінгу

Про ProBit Exchange

ProBit Exchange є однією з топ-20 криптовалютних бірж у світі по показнику щоденного об’єму торгівлі. Біржа успішно завершила понад 200 раундів Первинних Біржових Розміщень (Initial Exchange Offerings – IEOs). ProBit Exchange також входить у четвірку найкращих бірж у Південній Кореї, надаючи необмежений доступ до торгівлі, виділений на приблизно 1,000 пар.

Інтерфейс веб-сайту підтримує 41 мову, а маркетингова та громадська підтримка доступна на 8 мовах. ProBit Exchange вже має:

  • 100,000+ учасників спільноти.
  • 800,000+ активних користувачів щомісяця.
  • 3,000,000+ відвідувачів щомісяця.
  • 50,000,000+ користувачів партнерських агрегаторів і гаманців, включаючи CoinMarketCap.

ProBit забезпечує торговельну платформу високої продуктивності на основі високоякісних технологій. Двигун платформи є одним із найшвидших у світі серед конкурентів. Він може обробляти понад 1,500,000 транзакцій в секунду. Його обробка дуже швидка і надійна, що дає користувачам солідну перевагу на ринку.

Історія розвитку платформи ProBit

Ключова бізнес команда та команда розвитку сформувалися у липні 2017 року. Внутрішній запуск альфа стадії ProBit біржі відбувся у березні 2018 року. У травні 2018 року відбулася підготовка для запуску, і вже у вересні 2018 року був опублікований Whitepaper, запущена демо-версія платформи біржі, а також приватний продаж токену PROB.

Запуск платформи ProBit відбувся у листопаді 2018 році, включаючи перед-запускові події, а також перед-продаж токену PROB. Вже у першому кварталі 2019 року відбувся запуск ProBit Корея, включаючи розвиток та впровадження платформи IEO. У 2020 році відбувався розвиток та імплементація функції маржинальної торгівлі. У той самий час, біржа активно шукає можливості розширення у нові ринки.

Безпека біржі ProBit

Безпека є найвищим пріоритетом для платформи ProBit. Хоча криптовалюти представляють величезні можливості для трейдерів, безпека залишається ключовою проблемою, яка перешкоджає широкому визнанню криптовалюти як інвестиційного активу. ProBit заявляє, що вони створили найбезпечнішу платформу, в яку трейдери можуть впевнено інвестувати. 3 ключові особливості безпеки ProBit:

  1. ProBit зберігає 95% або більше цифрових активів у холодному гаманці.
  2. Офлайн-сховище (так зване холодне зберігання) забезпечує важливий метод проти крадіжки або втрати. Дані зберігаються з найсильнішим алгоритмом шифрування. Інформація про конфіденційність та приватний ключ гаманців шифрується кілька разів.
  3. ProBit підтримує ключі безпеки апаратного забезпечення FIDO U2F. Також підтримується програмне забезпечення 2FA, як Google Authenticator та інші. Якщо клієнт встановив апаратний ключ, хакер не може ввійти в систему без ключа.

На сайті ProBit.com також прийняті такі протоколи безпеки, як:

  • Повне управління сеансами: ProBit відстежує відсутність активності та ініціює сеанси тайм-ауту за необхідності
  • Безпека веб-сайту: ProBit захищає обмін, захищаючи від різних шкідливих атак, таких як введення SQL, міжсайтове кодування та захист від DDoS

На додачу до вищезазначених заходів, ProBit застосовує до сервера різні вимоги щодо фізичного програмного забезпечення та системи управління.

Інтерфейс платформи

Біржа ProBit створила комплексний інтерфейс з потужними можливостями для професійних трейдерів, залишаючись дуже зручним та простим у користуванні для недосвідчених користувачів. Ключовою функцією програмного забезпечення, яку представила платформа ProBit, є модульна панель інструментів, яка може підтримувати повне налаштування.

Багато існуючих на сьогоднішній день бірж мають однаковий макет, який має тенденцію надавати обмежений спектр інформації та функцій. Завдяки можливості налаштувати розташування на платформі, панель інструментів може бути побудована за бажанням кожного трейдера, відображаючи лише найрелевантнішу та найважливішу інформацію. За повністю налаштованим інтерфейсом будь-який інвестор може швидко розміщувати замовлення на потужній системі.

Трейдінг на криптовалютній біржі ProBit

Торгова система ProBit підтримує різні професійні варіанти торгівлі, такі як:

  • Лімітований трейдинг (Limit trades)
  • Ринковий трейдинг (Market trades)
  • Стоп-ліміт трейдинг (Stop-limit trades)

З продовженням розвитку платформи ProBit будуть додані додаткові типи торгів та продуктів.

PROBIT Токен

Біржа ProBit пропонує утилітарний токен PROB, котрий має ряд переваг. Основними перевагами токена є винагорода за стейкінг, знижки на торгівельні комісії, реферальні бонуси, а також додаткові IEO бонуси.

Стейкінг ProBit надає наступні переваги:

  1. Зниження торговельних комісій при використанні токену PROB для оплат.
  2. Можливість отримати 4% річних щоденно за допомогою Стек Майнінгу.
  3. Опція використовувати PROB для забезпечення повернення торгових комісій.
  4. Поставивши PROB на стекінг, користувачі отримують можливість брати участь у торговельних змаганнях, котрі надають значні призи.
  5. PROB токени надають найвищі бонуси при купівлі токенів на IEO, включаючи значні знижки на основні криптовалюти, котрі торгуються на біржі.
  6. IEO Токени, котрі пройшли IEO на ProBit нещодавно, такі як SKEY та DMX показали значне зростання.

Токен ProBit також має наступні недоліки / ризики:

  1. Ризик коливань курсів криптовалют. Біржа ProBit мінімізує дані ризики інструментами автоматичного продажу та купівлі токенів.
  2. Безпекові ризики, що мінімізуються приорітизацію безпеки.

Унікальні пропозиції ProBit Exclusive

ProBit Exclusive — це преміум вторинний лістинг, до якого можуть підписатися користувачі сервісу. Він дозволяє придбати популярні попередньо обрані токени за вигідними знижками до того, як токен потрапить до трейдингу на біржі. Обрані токени для ProBit Exclusive є високоліквідними зі значною ринковою капіталізацією.

ProBit Exclusive

Користувачі отримують ряд переваг у разі приєднання до івенту ProBit Exclusive:

  1. Приєднуючись до декількох ексклюзивних пропозицій, користувачі отримують найбільше переваг у плані знижок та подальшого доходу.
  2. Підписники до минулих Exclusive івентів одразу отримали 10% у токенах від виділених коштів. Так, при витратах $500, користувач відразу отримував преміум токенів на $50.
  3. Учасники ProBit Exclusive отримали 190% доходу, так як вони купляли токени зі знижкою 50%, а їх ціна виросла за декілька днів після запуску торгівлі токену на біржі.

ProBit Exclusive Lite дозволяє купувати токени, що вже торгуються на ProBit Exchange, зі значними знижками. Так само як і з ProBit Exclusive, ProBit Exclusive Lite надає можливість купувати ліквідні токени зі значною ринковою капіталізацією.

DeFi Токени на ProBit Exchange

ProBit Exchange повністю підтримує та інтегрує зростаючу індустрію Децентралізованих Фінансів (Decentralized Finance – DeFi) і стане основним місцем для розміщення та трейдингу токенів DeFi. Біржа продовжуватиме підтримувати топ DeFi проекти та вже розмістила велику кількість багатообіцяючих токенів DeFi для трейдерів, включаючи, але не обмежуючись, YFI, REN, RUNE, MTA, LEND, BAND, LRC та BNT.

DeFi токени на ProBit

Біржа ProBit також розмістила 8 додаткових DeFi токенів, включаючи багато популярних: UMA, SUSHI, BZRX, RSR, YFII, YFV, YAMV2 та CVP. Також, додано KRW, USDT та BTC трейдингові пари до нових DeFi токенів.

Централізація трейдингу на ProBit дозволяє уникати високих gas fees, котрі зазвичай є значними для Етеріуму.

Мережева торгівля або Grid Trading на PROBIT Exchange

Grid Trading або мережева торгівля – це унікальний інструмент, що дозволяє користувачам розміщувати кілька замовлень на купівлю та продаж для торгової пари. При падінні ціни токена, здійснюється замовлення на купівлю. І навпаки, при падінні ціни токена, виконуються замовлення на продаж. Таким чином, користувач Grid Trading отримує можливість купувати при низьких цінах, а продавати при високих цінах.

Grid Trading на ProBit

Функція Grid Trading також дозволяє роздрібним користувачам встановлювати ставки обміну між токенами. Тобто, мережева торгівля може бути прибутковою при використанні токенів, ціни яких змінюються між двома ціновими позиціями.

Ціни токенів, котрі демонструють високий рівень коливань дають можливість мережевим трейдерам отримувати більше можливостей купляти на низькому ціновому рівні та продавати на високому ціновому рівні.

Grid Trading дає можливість автоматично здійснювати мережеву торгівлю та легко вираховувати прибутки та очікувані доходи. Для використання Bituniverse Grid Trading з ProBit Exchange необхідно пройти наступні кроки:

  1. Створити аккаунт на біржі ProBit та створити новий API
  2. Завантажити додаток BitUniverse Pro
  3. Ввести дані API у додаток BitUniverse Pro
  4. Почати мережеву торгівлю Grid Trading обравши пару або пари токенів.

Пари та Токени

ProBit має на меті надати користувачам широкий спектр найбільш надійних монет і токенів на ринку та великих торгових пар. ProBit підтримує наступні 3 монети як базові валюти:

Біржа криптовалют ProBit

ProBit може також додати більше базових валют, таких як EOS (EOS) і Ripple (XRP), залежно від ситуації на ринку. Загалом платформа ProBit має близько 150 криптовалют і під 1,000 торгових пар. Численні валюти та торгові пари зможуть надати трейдерам необмежені можливості здійснювати потрібні їм операції.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...