Реклама

Українська криптобіржа Kuna виходить на нові ринки, анонсує оновлення

Українська біржа криптовалют Kuna, заснована у 2014 році, святкує п'ятиріччя, в зв'язку з чим зробила кілька анонсів.
Čytaty latynkoju
Українська криптобіржа Kuna виходить на нові ринки, анонсує оновлення
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Українська криптобіржа Kuna виходить на нові ринки, анонсує оновлення
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Українська біржа криптовалют Kuna, заснована у 2014 році, святкує п'ятиріччя, в зв'язку з чим зробила кілька анонсів.

Біржа розширюється на країни СНД, серед яких Білорусь, Казахстан і Вірменія, а також приходить до Грузії та Туреччини. Окрім цього, анонсували інші оновлення.

Що змінилося

Скоро на кріптобіржі KUNA торгуватимуть новими валютними парами. Розробники також оновили сайт і айдентику — презентували новий логотип і фірмовий шрифт, а також представили нове уніфіковане API для створення торгових роботів.

З початку березня для користувачів біржі став доступний Kuna Code PRO — інструмент для безпечного і миттєвого проведення угод без комісії між користувачами біржі, а також позабіржового простору. Сервіс дозволяє створювати іменні коди з метою захисту від потрапляння в чужі руки, встановлювати довірчий період — термін, протягом якого користувач не зможе скасувати код, а також створювати їх в будь-якій валюті, яка представлена ​​на біржі.

Уже в кінці березня ми запустимо мобільний додаток для IOS і Android і реферальну програму, яка надасть трейдерам біржі додаткові бонуси і можливості, відкриємо Kuna Academy, а також зробимо доступними нові торгові пари.

Михайло Чобанян, засновник Kuna

Окрім того, розробники планують випустити мобільний застосунок для iOS та Android.

У зв’язку зі зростанням кількості трейдерів було прийнято рішення збільшити вдвічі команду служби підтримки, а її роботу зробили цілодобовою та мультимовною, включаючи англійську мову. Крім того, трейдери можуть отримувати допомогу, а також повідомлення про новини біржі в Telegram.

Кожен користувач може поповнити рахунок за допомогою будь-якої банківської карти, через довірених людей або використовувати сервіси онлайн-оплати. Зарахування та зняття коштів відбуваються моментально. А в кінці березня будуть доступні нові способи введення Perfect Money і Payeer.

Share
Написати коментар
loading...