Реклама

📖 В Києві пройде захід, на якому можна буде сісти за одну парту із зірками

Čytaty latynkoju
📖 В Києві пройде захід, на якому можна буде сісти за одну парту із зірками
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📖 В Києві пройде захід, на якому можна буде сісти за одну парту із зірками
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студії онлайн-освіти EdEra та агенції Postmen проведуть «Зірковий останній дзвоник» — неформальний урок української в компанії зірок.

Так, на незвичний урок завітають гурт Tember Blanche, співачка Марта Адамчук, блогер Ігор Донскіх, хореограф Євген Кот, артисти TAYANNA та Килиммен, а також телеведучі 1+1 media.

Під час події відвідувачі та зірки разом проведуть час за шкільною партою, де дізнаються більше цікавих фактів про українську мову, а також пройдуть інтерактивні завдання разом.

Вести урок будуть Анастасія Бречко, блогерка та співзасновниця школи української мови «невгаМОВНО», та Артур Пройдаков, переможець премії Global Teacher Prize Ukraine 2021 та виконавчий директор Освітньої фундації «МрійДій».

Варто зазначити, що реєстрація на подію обмежена. З усіх учасників випадково оберуть 80 людей, які візьмуть участь в інтерактивній частині, інші зможуть долучитися до уроку як глядачі.

Подія відбудеться у п’ятницю, 31 травня, о 18:00 в ТРЦ Gulliver (Київ). Зареєструватися та дізнатися більше можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...