Реклама

📘 На MEGOGO з’явилась аудіокнига «Як начинити гадюку салом» озвучена авторкою Олександрою Фідкевич

Čytaty latynkoju
📘 На MEGOGO з’явилась аудіокнига «Як начинити гадюку салом» озвучена авторкою Олександрою Фідкевич
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📘 На MEGOGO з’явилась аудіокнига «Як начинити гадюку салом» озвучена авторкою Олександрою Фідкевич
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На MEGOGO в аудіоформаті зʼявилась книжка  «Як начинити гадюку салом» від бізнес-консультантки і продюсерки публічних особистостей, ексдиректорки проєкту «Євген Клопотенко» Олександри Фідкевич.

Відзначається, що ця книга – це покрокова інструкція про побудову бізнесу на творчості. У ній містяться поради про те, як створити бізнес-модель власної справи, як досліджувати цільові аудиторії та працювати з ними. Як взаємодіяти зі спонсорами та рекламодавцями.

Щаслива, що моя книжка отримала нове проявлення і тепер доступна в аудіоформаті. Як авторка, я дуже ціную той факт, що у мене вийшло озвучити її своїм голосом. І поглянути на власний текст у новій ролі, а саме – оповідачки.

Олександра Фідкевич

Послухати «Як начинити гадюку салом» можна у мобільному застосунку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах чи планшетах на базі iOS та Android, а також в автомобілях з аудіосистемами Android Auto та Apple CarPlay.

Також незабаром на медіасервісі мають звʼявитися різні новинки аудіокнижок: різдвяні історії від Тома Флетчера «Різдвозавр» та Кортні Коул «Різдвяне бажання», історія про кохання від Тейлор Дженкінс Рід «7 чоловіків Евелін Гʼюґо», книга про найвідомішого улюбленця країни «Пес Патрон. Маленька історія про велику мрію» та репортажі у книжці від Світлани Ославської –  «Сєверодонецьк. Репортаж із минулого».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...