Реклама

🐺 Анджей Сапковський працює над новою книгою про Відьмака

Čytaty latynkoju
🐺 Анджей Сапковський працює над новою книгою про Відьмака
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 Анджей Сапковський працює над новою книгою про Відьмака
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Десять років минуло з часу виходу «Сезону гроз», наразі останньої книжки з саги про Відьмака. Однак з часу виходу книжки «Володарка Озера», яка закінчує сагу пройшло навіть 24 роки. Звісно, що за цей час шанувальники серії встигли зголодніти за новими пригодами Ґеральта з Рівії.

Нещодавно у них з’явилася можливість дізнатися безпосередньо у автора про майбутнє Відьмака. Напередодні відбувся стрім для українських фанатів творчості Анджея Сапковського, який провели на каналі «Фантастичні talk(s) / Fantastic talk(s)». Саме на ньому письменник поділився цікавою інформацією про нову книжку у відповіді на питання над чим він працює зараз:

Я ніколи не кажу таких речей, тому що зі мною ви ніколи не знаєте. Може, я щось зроблю, а може, ні. І досі, коли я казав, що напишу щось, а потім не писав, люди скаржилися, ніби я їх обдурив, ніби я збрехав. Тому я не люблю говорити про те, що я роблю, поки не закінчу. Тому що поки я не закінчу, я не думаю, що це існує. Але оскільки я завжди роблю винятки для українців, то зроблю це і цього разу. Так, я працюю над новою книгою про Відьмака, і досить старанно. Це може зайняти рік, але не більше.

Отже, якщо повіримо автору, то уже через рік на нас може очікувати нова книжка у серії про Відьмака.

Нижче можете переглянути відео зі стріму:

Відзначимо, що під час трансляції вдалося зібрати 50000 грн на потреби медичного батальйону «Госпітальєри».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...