Реклама

👜 Pharrell провів перший показ на посту креативного директора Louis Vuitton Mens

Čytaty latynkoju
Vogue
👜 Pharrell провів перший показ на посту креативного директора Louis Vuitton Mens
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👜 Pharrell провів перший показ на посту креативного директора Louis Vuitton Mens
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Музикант та продюсер Фаррелл Вільямс, відомий також як Pharrell, провів свій перший показ як креативний директор чоловічої лінії Louis Vuitton.

У лютому Вільямса призначили на цю посаду замість покійного дизайнера Вірджила Абло. На шоу, яке відбулося у Парижі в ніч на 21 червня, також завітали багато зірок.

Під час показу можна було помітити акторку Зендею, реперів Offset, Coi Leray, Tyler, The Creator, співачку Willow та її брата Джейдена Сміта, баскетболіста ЛеБрона Джеймса, а також Ріанну та її чоловіка, A$AP Rocky.

Крім того, на шоу завітали Бейонсе та її чоловік Jay-Z, який багато років співпрацював з Фарреллом. Музиканти навіть виконали разом пісні наприкінці вечора під госпел-хор Voices Of Fire.

Також під час шоу можна було почути новий трек відомого реп-дуету Clipse (в який входять Pusha T та No Malice) під умовною назвою Chains ‘N Whips.

Раніше ми розповідали, що Jay-Z представив новий сингл під назвою New York (Concept de Paris). Це ремікс, у якому обʼєднали трек 2009 року Empire State of Mind та пісню американського джазового музиканта Ґіла Скотта-Герона New York is Killing Me.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...