Реклама

🙁 Син співавтора Fantastic Four розкритикував документалку про Стена Лі

Čytaty latynkoju
Birth.Movies.Death.
🙁 Син співавтора Fantastic Four розкритикував документалку про Стена Лі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🙁 Син співавтора Fantastic Four розкритикував документалку про Стена Лі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Син відомого автора коміксів Джека Кірбі, Ніл Кірбі, вийшов в Twitter та розкритикував документальний фільм про Стена Лі для Disney+.

Варто зазначити, що Кірбі був постійним співавтором Стена Лі та створив таких персонажів, як Капітан Америка, Халк, Фантастична четвірка, Люди Ікс тощо.

Тепер вже Ніл Кірбі, через акаунт своєї доньки Джилліан у Twitter, оприлюднив заяву про нову документальну стрічку Disney+. За словами сина відомого сценариста та автора коміксів, Лі не сам створював відомих супергероїв, проте в документалці іншим авторам приділяється замало уваги.

За словами Лі, це завжди була його ідея. Лі витрачає чимало часу на розмови про те, як і навіщо він створив Фантастичну четвірку, лише побіжно згадуючи мого батька.

Ніл Кірбі

Ніл Кірбі також стверджує, що Фантастична четвірка спочатку була створена Джеком для DC, а не Стеном Лі. Як приклад, відомий супергерой Бен Грімм (The Thing) отримав ім’я на честь батька автора (Бенджамін), а Сью Сторм (Invisible Woman) Джек Кірбі назвав на честь доньки, Сьюзен.

Ніл також зазначив, що він втомився від «міфу про Стена Лі» та хоче захистити всіх письменників й художників, чиї роботи «були затьмарені».

Слід зазначити, і це загальновизнано, що Стен Лі мав обмежені знання історії, міфології чи науки. З іншого боку, знання мого батька з цих предметів були широкими. Айнштайн узагальнив це краще: більше знань, менше его. Чим менше знань, тим більше его.

Ніл Кірбі

Раніше ми розповідали, що Marvel Studios оголосила у Twitter, що четверта частина пригод Капітана Америки отримає назву Brave New World.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...