Реклама

🤩 Книжкові блогерки, про яких час дізнатись

Прикро інколи чути, що україномовних творців контенту мало чи немає цікавих блогерів. Тому я вирішила розповісти про дівчат книжкових блогерів.
Čytaty latynkoju
🤩 Книжкові блогерки, про яких час дізнатись
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤩 Книжкові блогерки, про яких час дізнатись
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Прикро інколи чути, що україномовних творців контенту мало чи немає цікавих блогерів. Тому я вирішила розповісти про дівчат книжкових блогерів.

Кожна з них не схожа на іншу, тож певна, що серед них кожен та кожна знайдуть когось хто зацікавить і захочеться підписатись.

Єдиний Телеграм у цьому списку — книжкова душніла

Книжковий блог Ірчки Zazvezdimsya. Читаю те, що мало хто читає, та пишу свою безцінну думку. Душню на тему правдоподібності, мотивації героїв і прописаності характерів. Шукаю глибинний сенс, і злюсь, якщо не знаходжу.

Читаю багато сучасної українською літератури, люблю скандали і інтриги, найбільша фанатка Люко Дашвар і просто активна букособистість.

Багато відгуків на книги, особливо на фентезі, різні збірки книг на різні теми, та гарні світлини.

На моїй сторінці ви зустрінете багато трилерів та детективів, але є також й інші жанри, які залишають великий слід після прочитання.

Мене звати Яна і я обожнюю читати! Розкажу про свої улюблені книги та пораджу, що можна почитати у будь-якій ситуації. Заходьте, у мене затишно!

Ділюся цитатами з книжок, відгуками на книжки) також фотографіями, які зробила сама) інколи малюнками.

Ділюсь своїми прочитаними книжками і відгуками на них) буду рада кожній людині, як буде зі мною ділитись враженнями від книг.

Блог про книги, відгуки, цікаві підбірки та обговорення різних тем. Також починаю ютуб канал.

Дякую за увагу! Також всі ці дівчата є учасницями книжкового клубу «Літературна бухта». Там можна поспілкуватись про книги та життя, знайти нових літературних друзів, а один раз в місяць продати книги, що залежались. Участь у клубі безплатна і без обов’язкового читання, якщо одразу розумієте, що обрана книга не для вас.

Читайте більше, підтримуйте українське і не забувайте робити донати на підтримку армії!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...