Реклама

🤯 Paramount Global закриє MTV News через скорочення 25% свого персоналу

Čytaty latynkoju
🤯 Paramount Global закриє MTV News через скорочення 25% свого персоналу
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤯 Paramount Global закриє MTV News через скорочення 25% свого персоналу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Легендарний MTV News, який працював з 1980-х років, закривають на тлі скорочень у материнській компанії — Paramount Global.

На початку цього року, через втрату прибутків з реклами, Paramount Global об’єднали канали  Showtime та MTV Entertainment Studios. Наразі компанія, яка володіє CBS, Nickelodeon, Comedy Central і Showtime, оголосила про звільнення близько 25% свого персоналу.

Президент і генеральний директор Showtime/MTV Кріс Маккарті пояснив співробітникам рішення материнської компанії в електронному листі. Як зазначив Маккарті, компанія  «продовжує відчувати тиск економічних перешкод, як і багато інших колег». Крім того, скорочення стались на тлі невтішного звіту про прибутки Paramount Global за перший квартал.

Щоб розв’язати цю проблему, наше керівництво разом з відділом кадрів працювало протягом останніх кількох місяців. Так ми визначили оптимальну реорганізацію поточних потреб нашого бізнесу.

Кріс Маккарті, генеральний директор Showtime/MTV.

MTV News — новинний відділ телеканалу MTV. Своє мовлення програма розпочала ще у 1980-х, відкрила немало зірок та приймала в гостях відомих політичних діячів, як-от Барак Обама та Гілларі Клінтон.

Раніше ми розповідали про церемонію нагородження MTV Movie & TV Awards, яка відзначила найкращі шоу та фільми минулого року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...