Реклама

🦸‍♀️ Дебютний графічний роман Вупі Голдберг змінює уявлення про супергероїв

Čytaty latynkoju
youtube.com
🦸‍♀️ Дебютний графічний роман Вупі Голдберг змінює уявлення про супергероїв
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🦸‍♀️ Дебютний графічний роман Вупі Голдберг змінює уявлення про супергероїв
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

За останні 40 з гаком років Вупі Голдберг зробила надзвичайну кар’єру, почавши з театральної сцени, а потім побудувавши гучну кар’єру в кіно і на телебаченні. Вона є однією з 17 людей, які досягли EGOT (виграли «Еммі», «Ґреммі», «Оскар» і «Тоні») і стала відомою за свою філантропічну діяльність.

Вона також є великою прихильницею коміксів та попкультури, як знає кожен, хто дивився фільм «Зоряний шлях: Наступне покоління», де вона з’являється в образі Гінан. Тепер вона спрямувала цю пристрасть у свій дебютний графічний роман «Зміна» (The Change).

Написаний мальопис у співавторстві з Хайме Палья, намальований Сунканмі Акінбойє, з розмальовками Александрії Батчелор та текстуванням Френка Цветковича.

«Зміна» (The Change) — це історія Ізабель Фрост. Фрост — жінка середнього віку і незадоволена тим, як склалося її життя. Її шлюб розпадається, і єдиним порятунком від буденності є відеоігри з онуком, який обожнює комікси, доки в неї несподівано не з’являються надзвичайні надздібності.

Ось обкладинка самого графічного роману.

У пресрелізі Dark Horse заглиблюється у витоки проєкту, зазначаючи:

Через свою довічну любов до коміксів Голдберг вирішила, що настав час створити новий тип супергероя — того, хто може бути трохи старшим, чиє тіло може бути трохи товстішим... і чиї груди можуть бути, а можуть і не бути однакового розміру. До того ж у неї в розпалі менопауза, яка, додала їй несподіваних суперздібностей. Культова акторка, продюсерка і письменниця об'єднала зусилля з Хайме Палья, «таким же неординарним, як і я», за словами Голдберг, щоб підняти історію на новий рівень. Так народилася «Зміна» (The Change).

Вийти графічний роман має у видавництві Dark Horse Comics 28 листопада.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...