Реклама

🎭 «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» — огляд вистави

Як я в театр на серйозну комедію ходила
Čytaty latynkoju
🎭 «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» — огляд вистави
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎭 «Як виростити чоловіка в домашніх умовах?» — огляд вистави
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як я в театр на серйозну комедію ходила

Вчора, а саме 21 квітня, ми відвідали прекрасний спектакль “Як виростити чоловіка в домашніх умовах” у Полтавському театрі ім. Гоголя. І я, чесно, в захваті. Вистава була зіграна двома акторами — Ірмою Вітовською та Олексієм Гнатковським. А, якщо врахувати те, що актори змогли філігранно долучити аудиторію у дійство, глядачі також стали певною мірою діючими героями.

То ж, про що вистава? Про красиву незалежну жінку, яка має наче все необхідне – житло зі свіженьким ремонтом, роботу, гроші. Та слова матері “Заведи собі мужика!” ціпко засіли в голові героїні та заважали повноцінно насолоджуватися життям. І вона вирішила завести, щоб це не означало. Добре, що зараз будь-яку проблему можна вирішити онлайн, не виходячи з дому. Тому, гарненько подумавши, героїня оформила замовлення на чоловіка своєї мрії на сайті. Що з того вийшло ДУЖЕ раджу подивитися, якщо трапиться нагода! Бо там ви:

  • дізнаєтеся як же виростити чоловіка у горщику та спробувати виховати “під себе”;
  • отримаєте насолоду від чудової імпровізації акторів;
  • будете щиро та голосно сміятися.

І головне, почуєте такий важливий меседж: “Приймати свою половинку такою, якою вона є, цінувати та кохати, адже це так важливо — мати ту саму СВОЮ половинку”.

Єдине, чого мені не вистачило, то це антракту. Так, можете, осміхнутися: “Когнячку у бюфеті не вистачило?”. Ну, по-перше, келих просеко ще нікому гірше не зробив) А по-друге, особисто мені подобається ця пауза посередині вистав. За ті хвилини можна обговорити перші враження, припустити, що буде далі, придбати брошурку (якщо є), якось… пролонгувати задоволення від культурного вечора у компанії близьких і поспішити назад, у глядацьку залу, щоб дізнатися, чим там все скінчиться. І хоч виставу подивилися на одному диханні, від антракту я все ж таки не відмовилася б.

П.С. Ось зараз соромно. Збрехала Ірмі Вітовській. Акторка спитала в залу, хто працює з келихом вина?) Не підняли руки, і я не підняла. А я ж працюю) Ось прям зараз пишу і піднімаю келих за такий чудовий вечір у театрі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...