Реклама

🦮 Українські розробники зробили мобільну гру за мемом про пса з довгим носом — де завантажити

Čytaty latynkoju
🦮 Українські розробники зробили мобільну гру за мемом про пса з довгим носом — де завантажити
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🦮 Українські розробники зробили мобільну гру за мемом про пса з довгим носом — де завантажити
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кілька місяців тому в інтернеті (переважно у TikTok та Instagram Reels) завірусився мем про пса з довгим носом. Його пояснення буде трохи заплутаним, але ми спробуємо спростити.

Є пісня FKA Twigs — Cellophane, яку ще рік тому записали голосом Міс Піггі, персонажки «Маппет-шоу», відомої американської комедійної телепередачі, для якихось своїх цілей. Звук цього запису користувач TikTok використав для створення відео про свого бідолашного пса, що приймає ванну і виглядає дуже мило на фоні цього запису.

Далі цим же звуком почали користуватися інші власники собак цієї породи, яка називається «російська борза» (іноді порода собаки — це просто порода собаки, друзі) або borzoi англійською мовою. Це мисливська порода, що вирізняється дуже довгим носом, тож, як і заведено в постмодерні, звук згодом почали використовувати з іншими предметами, що нагадують ці носи:

Українські ігрові розробники надихнулися мемом і зробили гру «Пес — довгий ніс». Механіка гри дуже проста і неодноразово була використана в інших іграх, однак участь мемного собаки і якісна реалізація додає проєкту очків.

У грі «Пес — довгий ніс» потрібно прокласти шлях із труб, аби пес міг просунути свого довгого носа та забрати смаколик. Це, власне, все. При успішному проходженні рівня програється той самий звук з мему.

Гра безкоштовна і доступна на iOS та Android. За невеличку плату можна вимкнути рекламу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...