Реклама

😎 Перше велике оновлення Na chasi 2.1 після початку повномасштабної війни та подальші плани

Čytaty latynkoju
😎 Перше велике оновлення Na chasi 2.1 після початку повномасштабної війни та подальші плани
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😎 Перше велике оновлення Na chasi 2.1 після початку повномасштабної війни та подальші плани
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Всім привіт, це головред. Як і всіх українців, повномасштабна війна змусила нас повністю змінити подальші плани. Ми роз’їхалися по різних містах, наша команда зменшилася. Кілька наших колег пішло на фронт захищати нашу державу, за що ми їм безмежно вдячні. Саме завдяки їм та іншим оборонцям, ми мали змогу відновити свою роботу в березні, хай і поки без далекоглядних планів на майбутнє.

І саме завдяки нашим захисникам, сьогодні ми повертаємося до розвитку нашої платформи й знову можемо думати про те, що робити далі.

Сьогодні хочу повідомити вам, що ми випустили велике оновлення сайту — перше з 24 лютого і найбільше з моменту нашого перезапуску у 2021 році. Ми додали декілька важливих нових функцій, які точно оцінять як автори, так і читачі. Більшість нових можливостей справді оцінять саме зареєстровані користувачі, тож якщо ви все ще не маєте у нас облікового запису, рекомендую створити, стане значно зручніше.

Отже, що змінилося.

Підписки на користувачів

Тепер ви можете підписатися на будь-якого користувача на сайті, і на вас також, відповідно, можуть підписатися. Це дозволить читачам дізнаватися про нові публікації від улюблених авторів, а авторам отримувати більше уваги та збирати власну читацьку аудиторію. Пости від авторів, на яких ви підпишетеся, з’являтимуться в окремому розділb «Для вас» на вашій головній сторінці.

Також ви отримуватимете сповіщення на сайті, коли автор, на якого ви підписані, запостив щось нове.

Підписатися на автора можна трьома способами:

  • У шапці поста біля імені автора
  • Наприкінці поста
  • Після переходу на профіль автора

Знайти переліки ваших підписок та підписників можна в особистому кабінеті або в публічному профілі.

Сповіщення

Сповіщення — також частина великого оновлення. Тепер слідкувати за активністю на сайті стало значно зручніше. Сповіщення приховані за звичною вам по інших сайтах кнопкою дзвоника.

Про що система вас сповіщатиме:

  • Нові пости від авторів, на яких ви підписані
  • Нові коментарі до ваших постів або відповіді на ваші коментарі
  • Вподобайки на ваших постах чи коментарях
  • Хтось підписався на вас
  • Пости, які сподобалися тим, на кого ви підписані — щоб ви відкривали для себе щось нове
  • Важливі оновлення від нас (обіцяємо не спамити)

Надалі функціональність сповіщень буде збільшуватися.

Оновлений дизайн

Ми додали новий вид дизайну публікацій на головній сторінці — плитки. Назва говорить сама за себе — пости у стрічці відображатимуться у вигляді стильних плиток, якщо вам так більше до вподоби.

Також ми додали нічний режим до версії сайту для комп’ютерів та планшетів — раніше перемикач був активним лише на смартфонах. Наразі можна обрати режим вручну, але в майбутньому ми додамо опцію синхронізації з вашою системною темою.

Зміни «під капотом» та дрібні покращення

Також значну увагу ми приділили покращенню інтерфейсу, стабільності й безпеки роботи нашого сайту. Тепер Na chasi має працювати швидше, візуальних проблем та дрібних багів має стати менше.

  • Тепер нагадування про вподобайки на постах з’являтиметься значно рідше — ми знаємо, як вас це дратувало; разом з тим, нагадуємо, що від кількості вподобайок на пості залежить його шанс потрапити в розділ «Популярне», тож не забувайте підтримувати улюблених авторів!
  • Вподобайки тепер можна ставити також і на коментарі
  • У вашому особистому кабінеті з’явилося посилання на публічний профіль, тож якщо ви хочете поділитися з іншими посиланням на свої публікації, це стало значно легше
  • Перемістили деякі кнопки, змінили деякі анімації — малопомітні зміни, які додають зручності у користуванні сайтом
  • Відтепер розлогінювати на сайті має рідше — проте, іноді все ж доведеться авторизуватися заново; це зроблено з міркувань вашої безпеки

Пишіть, будь ласка, в коментарі, якщо у вас виникли якісь проблеми. Все будемо виправляти.

Найближчі плани

Хороша новина в тому, що ми вже відновили розвиток нашої платформи. Проте, якщо чесно, то загадувати зараз будь-що досі складно. Якщо ситуація в країні не погіршиться, ми продовжуватимемо розвивати платформу.

Наразі серед помітних користувачам оновлень ми зосередимося на покращенні редактора, а також запуску рейтингів для авторів. Сподіваємося запустити нову функціональність вже у найближчі місяці.

Коли ми вирішили перезапустити Na chasi, ми хотіли побудувати саме спільноту навколо інтересу до популярної культури. Тож дуже важливо, аби ви долучилися до нашої спільної справи, ми разом змогли остаточно вирватися з пострадянського контексту і стати частиною глобального світу.

Дякую всім, хто в нас вірить, хто читає і хто робить пости на нашому сайті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...