Реклама

🏔️ На обгортці шоколадки Toblerone більше не буде гори через закони Швейцарії

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🏔️ На обгортці шоколадки Toblerone більше не буде гори через закони Швейцарії
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏔️ На обгортці шоколадки Toblerone більше не буде гори через закони Швейцарії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Візитівкою шоколадки Toblerone є трикутна форма, а також зображення альпійського піка Маттерхорн на обгортці. Цей логотип використовують вже протягом десятків років, однак вже скоро компанії доведеться його позбутись.

У третьому кварталі цього року Toblerone відкриває новий завод у столиці Словаччини, Братиславі. Однак згідно зі швейцарським законодавством, якщо продукт із вмістом молока вироблено за межами території країни, то на його пакуванні не має бути зображень місцевих об’єктів.

Пік Маттерхорн та шоколад Toblerone

У Toblerone зазначили, що гора все ж залишиться на обгортці, однак це вже буде не якась певна вершина, а просто абстрактний пік.

Щоправда, у компанії не повідомили, чи будуть якось відрізнятись шоколадки, оскільки саме на швейцарських солодощах можна було б залишити пік Маттерхорн.

Компанія Toblerone була заснована у 1909 році. Рецепт шоколаду вигадали Теодор Тоблер та його двоюрідний брат Еміль Бауманн — саме перший і заснував згодом марку швейцарських шоколадних батончиків. Сама назва шоколаду походить від поєднання прізвища кондитера Тоблер та італійського слова torrone — особливого типу нуги.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...