Реклама

👗 Що таке рух #metoo? Як жінки вбили сексизм та породили культуру відміни? (відео)

Čytaty latynkoju
👗 Що таке рух #metoo? Як жінки вбили сексизм та породили культуру відміни? (відео)
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👗 Що таке рух #metoo? Як жінки вбили сексизм та породили культуру відміни? (відео)
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

🔸П’ять років тому, у 2017 році, з’явився протестний рух жінок під назвою #metoo. Думаю зараз ти спробуєш закидати камінням моє відео та мене, але зачекай. Я — не фемініст. І ні, феміністичні активістки не смійте ображатись на мене, бо я не проти Вас)

🔹Пам’ятаю як колись на першому курсі університету моя подруга-одногрупниця запитала мене: “що ти думаєш про фемінізм?”. Я відповів, що ставлюся до таких речей толерантно, однак моїх роздумів з приводу цієї теми вона від мене не почула, бо я, як 17-річний хлопець, не мав сформованої думки з цього приводу.

🔸 Проте восени 2022-го року мені стало цікаво дослідити як?, як рух жінок проти домагань та сексизму спочатку завірусився в Twitter, а потім перетворився на протест, який породив культуру скасування, змінив рекламу кіно, людські стереотипи; привніс такі поняття як фемвертайзинг та гендерно нейтральний. Моя зацікавленість #metoo та вірусним маркетингом перетворилася на певну “дослідну” працю, яка власне вилилась у моє відео. Вся інформація в видиві не є істиною, може містити певні спрощення та піддаватись критиці, але прохання поважайте інших та критикуйте, аби породжувалась дискусія, а не “срач”).

Все про #MeToo я розповідаю у ролику “Що таке рух #metoo ? Як жінки вбили сексизм та породили культуру відміни”, тож гайда дивитись))

З весняною посмішкою, Війна за кучеряшку 😇

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...