Реклама

📖 В Україні вийшла книжка Джейсона Шраєра «Натисни Reset: Вигорання та відновлення в індустрії відеоігор»

Čytaty latynkoju
📖 В Україні вийшла книжка Джейсона Шраєра «Натисни Reset: Вигорання та відновлення в індустрії відеоігор»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📖 В Україні вийшла книжка Джейсона Шраєра «Натисни Reset: Вигорання та відновлення в індустрії відеоігор»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавництво «Мальопус» випустило українською книжку про залаштунки створення сучасних відеоігор. «Натисни Reset: Вигорання та відновлення в індустрії відеоігор» Джейсона Шраєра — це історії реальних розробників, які вважали ігрову індустрію роботою мрії, але реальність виявилася набагато жорстокішою.

У книзі розповідається про жорстокі залаштунки створення відеоігор — як розробники відеоігор гарують без вихідних та перерв, переживають вигорання, терплять босів-самодурів і страждають від інших несправедливостей ігрової індустрії, поки сама вона зростає шаленими темпами. Книга базується на численних інсайдерських інтерв’ю з ключових світових студій ігрової розробки та прикладах створення таких ігор як Bioshock Infinite, Epic Mickey, Dead Space та інших.

Це вже друга книга Джейсона Шраєра. Перша називалася «Кров, піт і пікселі» і фокусувалася на історіях розробки Uncharted 4, Dragon Age: Inquisition, Stardew Valley та інших знакових проєктів.

Джейсон Шраєр, — відомий американський журналіст, який нині працює в Bloomberg і висвітлює світ відеоігор. До речі, він пообіцяв частину виплат за видання спрямувати на допомогу жертвам російсько-української війни:

 

Придбати книгу можна на сайті видавництва «Мальопус» за посиланням. Вартість на момент публікації — 390₴.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...