Реклама

🥴 Американська письменниця інсценувала власну смерть і зізналась про це лише через два роки

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🥴 Американська письменниця інсценувала власну смерть і зізналась про це лише через два роки
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥴 Американська письменниця інсценувала власну смерть і зізналась про це лише через два роки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Два роки тому стало відомо як американська Сьюзан Мічен наклала на себе руки через знущання у книжковій спільноті. Це повідомлення опублікувала користувачка, яка представилась її донькою. Публікує історію BuzzFeed News.

Сьюзан Мічен була відома завдяки любовним романам, які вона самостійно публікувала на Amazon й продавала за $3. Вона навіть сама робила обкладинки для книжок з фотографій з інтернету.

Вона була не дуже популярною, проте все ж мала своїх шанувальників, тож така новина стала дуже резонансною. Усі шукали винних у цькуванні письменниці, проте ніяких відомих деталей щодо цього не було відомо.

Через деякий час з її акаунту та сама донька опублікувала пост, що вона дописує книжку своєї матері, аби вона вийшла посмертно. Потім з’явився ще один допис у якому та сама донька просить користувачів не повідомляти модераторів соцмережі про смерть письменниці, аби акаунт не отримав пам’ятного статусу.

Шанувальники Сьюзан Мічен допомагали доньці у редагуванні останнього роману й всіляко просували книжку.

У листопаді 2022 року Конні Ортіс, помічниця Мічен, шукала адміністратора для групи письменниці у Facebook. На пошук відгукнувся користувач TN Steele, який потім написав, що хоче «повернутися до справжнього імені».

2 січня у групі з’явився пост вже від самої Сьюзан Мічен про те, що вона інсценувала власну смерть через проблеми із психічним здоров’ям. За її словами вона була рада повернутись до свого імені й сподівається знову почати писати.

Шанувальники та загалом спільнота письменників були здивовані та обурені такою історією. Одна з незалежних письменниць Саманта Коул, яка була подругою Мічен зазначила, що багато людей чомусь звинувачували її у неочікуваному самогубстві. Вона навіть сама почала про це думати, до повідомлення про смерть вона довго не спілкувалась із Коул, і дуже довго через це себе винила.

Помічниця Конні Ортіс вважає, що весь цей час від імені доньки та користувача TN Steele спілкувалась сама Коул, проте цьому немає підтвердження.

Чим саме займалась письменниця протягом двох років — наразі точно невідомо, але зараз у її планах знову повернутись до письменництва.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...