Реклама

💿 Для допомоги ЗСУ: волонтери розігрують 2 диски з автографами Степана Гіги за донат

Мета благодійного розіграшу — зібрати 450 000 грн на автівку для 23 ОБСП та 3 дрони для SPC Division.
Čytaty latynkoju
💿 Для допомоги ЗСУ: волонтери розігрують 2 диски з автографами Степана Гіги за донат
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💿 Для допомоги ЗСУ: волонтери розігрують 2 диски з автографами Степана Гіги за донат
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Мета благодійного розіграшу — зібрати 450 000 грн на автівку для 23 ОБСП та 3 дрони для SPC Division.

Триває одинадцятий місяць російської повномасштабної війни в Україні. Потреби армії не зменшуються, тож волонтерам доводиться шукати найрізноманітніші шляхи як залучити кошти для наших воїнів.

Київська волонтерка Аня Некрасова вирішила піти шляхом розіграшів й організувала зірковий приз — 2 диски зі свіжими автографами Степана Гіги.

«Степан Гіга нині дуже популярний серед молоді, тож ідея попросити його підписати диски для допомоги ЗСУ прийшла природно. А от на те, щоб отримати самі автографи, знадобився понад місяць», — коментує волонтерка.

Таким чином Аня хоче зібрати кошти на автівку для 23 ОБСП (окремого батальйону спеціального призначення), що захищають Україну на Бахмутському напрямку, та 3 дрони для SPC Division з Харкова, що воюють на Луганському напрямку. Загальна сума до збору — 450 000 грн.

Для участі в конкурсі необхідно зробити донат на суму від 100 грн за реквізитами та залишити коментар під дописом в Instagram. Розіграш відбудеться 9 січня. Усі звіти по ходу збору і за його результатами будуть на сторінці Ані в Instagram.

У попередньому масштабному зборі на генератор для лікарні Одеської області, де рятують бійців, Аня Некрасова зібрала 500 000 грн за менше, ніж за 3 тижні. Загалом же за минулий рік волонтерка закрила 5 зборів на потреби військових на загальну суму майже 1 мільйон гривень.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...