Реклама

🤓 Від дизайну до комунікацій: 8 корисних лекцій для тих, хто цікавиться побудовою та просуванням брендів 

Добірка лекцій в межах Марафону Креативної Практики, присвячених маркетингу та комунікаціям.
Čytaty latynkoju
🤓 Від дизайну до комунікацій: 8 корисних лекцій для тих, хто цікавиться побудовою та просуванням брендів 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤓 Від дизайну до комунікацій: 8 корисних лекцій для тих, хто цікавиться побудовою та просуванням брендів 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Добірка лекцій в межах Марафону Креативної Практики, присвячених маркетингу та комунікаціям.

З 4 квітня щотижня триває Марафон Креативної Практики. Це ініціатива команди CASES, соціальної мережі та EdTech-платформи для креативних індустрій, в межах якої фахівці креативних індустрій читають безплатні лекції на підтримку Збройних сил України за участі фонду «Повернись живим».

Задачі Марафону — з одного боку, підтримати людей, заохотити їх і далі працювати та не зупиняти свій розвиток попри війну, а з іншого — допомогти ЗСУ, волонтерам та всім, хто наближає перемогу України.

У цьому матеріалі команда Марафону зібрала добірку лекцій, присвячених маркетингу та комунікаціям. Ці лекції стануть в пригоді для усіх, хто цікавиться побудовою та просуванням комерційних і особистих брендів, зокрема за допомогою соцмереж.

Побудова бренду та управління репутацією

Олена Дальська-Латошевіч, засновниця та керівний партнер PR-агенції PRaxis, керівник із PR та комунікацій у WhitePress Ukraine, засновниця PR-cпільноти PR RAZOM, присвятила свою лекцію управлінню репутацією та розповіла, що таке бренд, навіщо він потрібен і як його будувати, а також пояснила у чому різниця між репутацією та PR.

Як насправді працює бренд

Валентин Панюта, бренд-лідер Fedoriv Agency, також долучився до Марафону та розповів про те, як працює бренд, що впливає на рішення споживача під час покупки та на що варто робити акцент у маркетингу.

Сміливі комунікації сміливих брендів і людей

Євген Нестеренко, PR-стратег й комунікаційний менеджер в Uklon, присвятив лекцію власним спостереженням за інформаційним полем та роботою з ним. Роботою, яка має чіткі цілі й усвідомлення кінцевої мети.

Маркетинг воєнного часу

Катерина Крючко, директорка зі стратегії в Havas Village Ukraine, розповіла у своїй лекції, чи потрібні брендам комунікації у воєнний час, як змінилася поведінка споживачів через повномасштабну війну і як підвищувати значущість бренду навіть в таких складних умовах.

Сучасний блогінг: що, скільки і як публікувати

Ірина Вахітова, блогерка, контент-мейкер та засновниця школи NewLook SMM, присвятила свою лекцію побудові особистого бренду в Instagram та поділилася практичними порадами, що допоможуть зробити профіль в соцмережах більш ефективним та привабливим для аудиторії.

Візуальна концепція для соцмереж: як розробити її без дизайнера

Анна Гречка, спеціаліст з розвитку соцмереж для комерційних проєктів та особистих брендів, розповіла у своїй лекції, як створити візуал в Instagram, що збільшить кількість підписників та допоможе у просуванні послуг чи продуктів бренду. Фахівчиня також приділила увагу розробці дизайн-системи, розповіла, як бренду сформувати ключове повідомлення та порадила низку корисних ресурсів для пошуку референсів і натхнення.

Правила нормального тексту

Стаська Падалка, копірайтерка, авторка та співзасновниця кадрового дому для копірайтерів «Копірська», присвятила свою лекцію правилам ефективних текстів. Лекторка розповіла, яких мовних зворотів варто уникати під час письма, як писати тексти, що продають та з яких етапів має складатися процес редагування.

Копірайтинг українською

Вікторія Чернова, директорка з розвитку Newsfront PR Agency, поділилась простими правилами милозвучності для влучних текстів українською мовою.

Дивіться більше лекцій на YouTube-каналі Креативної Практики та на MEGOGO. І підтримуйте фонд «Повернись живим» ❤️

Фотографія: Brooke Cagle на Unsplash

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...