Реклама

🤡 Твіттер заблокував акаунт автора манґи «Людина-бензопила», бо він вів його від імені своєї вигаданої маленької сестри

Čytaty latynkoju
uhdpaper.com
🤡 Твіттер заблокував акаунт автора манґи «Людина-бензопила», бо він вів його від імені своєї вигаданої маленької сестри
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤡 Твіттер заблокував акаунт автора манґи «Людина-бензопила», бо він вів його від імені своєї вигаданої маленької сестри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Твіттер заблокував обліковий запис творця манґи «Людина-бензопила» Тацукі Фудзімото. Причиною бану стало те, що він вів сторінку від імені своєї вигаданої молодшої сестри протягом якогось часу.

Він жартома вигадав її біографію — вона навчалась у третьому класі початкової школи, тобто їй приблизно 8-9 років. За правилами соцмережі користувач має бути старше 13 років, аби користуватись твіттером, тож обліковий запис заблокували.

Після бану автор «Людини-безопили» створив новий акаунт й намагався всім довести, що це справді він. Йому ніхто не вірив, тож як доказ він опублікував ранні концепт-арти манґи, яких раніше ніде не було. З усім тим, деяким користувачам вдалось вмовити Тацукі Фудзімото, аби він ще поділився раніше небаченими роботами, аби вони йому просто повірили.

Наразі Тацукі Фудзімото вдалось повернути свій акаунт, проте тепер він вже не веде його від імені своєї вигаданої сестри.

«Людина-бензопила» — це манґа та німе про хлопця на ім’я Денджі, який уклав контракт із собачим демоном Почіта, який дає йому можливість перетворювати частини свого тіла на бензопили. Денджі стає частиною урядового агентства Public Safety Devil Hunters, яке бореться з дияволами, коли вони стають загрозою для світу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...