Реклама

📗 7 безплатних лекцій з дизайну, комунікацій й ментального здоров'я

Добірка нових лекцій в межах Марафону Креативної Практики
Čytaty latynkoju
📗 7 безплатних лекцій з дизайну, комунікацій й ментального здоров'я
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📗 7 безплатних лекцій з дизайну, комунікацій й ментального здоров'я
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Добірка нових лекцій в межах Марафону Креативної Практики

З 4 квітня щодня, без перерв і вихідних, триває Марафон Креативної Практики. Це ініціатива стартапу CASES, в межах якої фахівці креативних індустрій читають безплатні лекції на підтримку Збройних сил України за участі фонду «Повернись живим». 

Задачі Марафону — з одного боку, підтримати людей, заохотити їх і далі працювати та не зупиняти свій розвиток попри війну, а з іншого — допомогти ЗСУ, волонтерам та всім, хто наближає перемогу України.

У цьому матеріалі зібрали добірку лекцій, що були опубліковані нещодавно. Обирайте для себе найцікавіші й долучайтесь до перегляду!

Створення візуальної стратегії для Instagram

Альона Євтищенко, артдиректорка в Hungry Agency, присвятила свою лекцію створенню візуальної стратегії в Instagram. Фахівчиня розповіла, з чого складається візуальна стратегія та підготувала добірку питань, робота над якими допоможе створити сильний візуал в соцмережах.

Візуальна концепція для соцмереж: як розробити її без дизайнера

Анна Гречка, спеціаліст з розвитку соцмереж для комерційних проєктів та особистих брендів, розповіла у своїй лекції, як створити візуал в Instagram, що збільшить кількість підписників та допоможе у просуванні послуг чи продуктів бренду. Фахівчиня також приділила увагу розробці дизайн-системи, розповіла, як бренду сформувати ключове повідомлення та порадила низку корисних ресурсів для пошуку референсів і натхнення.

Персональні фінанси під час війни

Любомир Остапів, партнер iPlan.ua та засновник соціального проєкту «Сімейний Бюджет», присвятив свою лекцію темі керування персональними фінансами та розповів, як правильно та ефективно формувати особистий бюджет, де зберігати відкладені кошти та як планувати фінансові цілі.

Правила ментальної безпеки під час війни

Станіслава Орловська, психологиня та експертка з внутрішніх комунікацій, розповіла у своїй лекції, що відбувається з нашою психікою під час війни та як боротися з провиною вцілілого, безсиллям та панічними атаками. Окрім цього, фахівчиня поділилася порадами про те, як відчувати ментальну безпеку навіть попри стресові обставини.

Реклама й PR у нових реаліях війни

Інна Сергієнко, маркетологиня, аналітик та соціолог, розповіла у своїй лекції, як змінилися комунікації під впливом повномасштабної війни та як це відбилося на брендах та їхніх підходах до реклами. Спікерка продемонструвала на прикладах, яких помилок припускалися компанії у своїй комунікації, які нові тренди утворилися в маркетингу та як до них поставилися споживачі.

Ідеальний джун: як взяти максимум від стажування

Фахівців, які тільки-но починають свій кар’єрний шлях, часто хвилює питання, як потрапити на стажування в бажану компанію та максимально ефективно проявити себе за цей короткий період. Ірина Ющенко, акаунт-директорка в Newsfront Communications Agency, відповіла на це питання у своїй лекції та розповіла, яким має бути ідеальним джун і як треба діяти, аби стажування принесло максимум користі як для фахівця, так і для компанії.

Безпека чи контент — що має обрати медіа під час війни

Марія Фрей, генеральна продюсерка регіонального Суспільного мовлення, присвятила свою лекцію менеджменту під час війни та розповіла, як керувати командами в умовах хаосу та стресу, і яка нова роль жінок з’явилася в цьому процесі.

Більше лекцій дивіться на YouTube-каналі Креативної Практики та на MEGOGO. І підтримуйте фонд «Повернись живим» ❤️

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...