Реклама

🤑 Автор манґи вимагає від Ілона Маска компенсацію в $1 млрд за використання його мему 

Čytaty latynkoju
🤑 Автор манґи вимагає від Ілона Маска компенсацію в $1 млрд за використання його мему 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤑 Автор манґи вимагає від Ілона Маска компенсацію в $1 млрд за використання його мему 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Меми по праву можна вважати новим видом фольклору, бо дуже часто важко визначити їхнє походження та автора. Якщо з’явився новий шаблон, то вони за раз з’являються у великій кількості й оригінал швидко втрачається у потоці нових мемів.

Але це не у випадку Кентаро Сато. Він є автором манґи Magical Girl Site, з якої й зробили цей мем:

Це головна героїня манґи Ая Асагірі. У 2018 році вийшла 103 частина манґи, де Ая Асагірі дізнається таємницю свого походження й вона почала плакати. Попри свою драматичність мем почали. використовувати у мемах в різних ситуаціях. Одним з найпопулярніших мемів був де Ая Асагірі просить свого чоловіка включити Google Maps, бо вони загубились у лісі, але той відмовляється, воліючи покладатися на свої інстинкти.

Саме цей мем і запостив Ілон Маск у березні цього року в Twitter. Взагалі він постить багато мемів, але цього разу на це відреагував автор манґи Кентаро Сато. Його обурило те, що мільярдер використав мем без його дозволу й тепер вимагає за це компенсацію у $1 млрд:

Наразі на його твіті майже 161 тисяча лайків та приблизно 40 тисяч репостів. Ілон Маск поки ніяк не реагував на таке звинувачення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...