Реклама

🎧  7 подкастів англійською, які допоможуть шукачам роботи  

Čytaty latynkoju
🎧  7 подкастів англійською, які допоможуть шукачам роботи  
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎧  7 подкастів англійською, які допоможуть шукачам роботи  
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

🎙CareerCloud

Гості студії: письменники, кар’єрні консультанти, рекрутери та шукачі роботи діляться власним досвідом та розповідають про резюме, інтерв’ю, робочі ресурси та використання соціальних медіа для полювання на роботу.

🎙Career Warrior Podcast

Серед 277 вже записаних епізодів ви точно знайдете мотиваційні поради та стратегії пошуку роботи від кар’єрних консультантів, лідерів галузі та колишніх шукачів роботи.

🎙Find Your Dream Job

Тут ви точно знайдете різні поради, починаючи від того “Як використовувати гумор під чат співбесіди?” до “Як перемогти прокрастинацію у пошуку роботи?”. Ведучий та експерти діляться власним досвідом та дієвими порадами.

🎙Career Talk: Learn – Grow – Thrive

Ведуча Стефані Деніс ділиться власним досвідом з набору персоналу і допоможе досягнути успіху, як на стадії пошуку роботи, так і на стадії інтерв’ю.

🎙David Lawrence Recruitment Show

Якщо ви хочете отримати мотивацію за короткий термін, то цей подкаст для вас. Самі епізоди короткі, але наповнені рекомендаціями на різні теми, наприклад: “Як створити резюме?” або “Чи працюють рекомендації LinkedIn?”.

🎙Safe For Work

Робота в офісі та в колективі може бути “веселою”. Ведучі дають поради про те, як максимально коректно поводитись у різних ситуаціях. Наприклад: “Як провести переговори, коли ти розумієш, що час рухатись далі?” або “Як вибудувати кордони з “надокучливим” колегою?”.

🎙Being Boss

Подкаст для тих, хто хоче відкривати власну справу та шукають підтримки. Дві ведучі розповідають якими навичками потрібно володіти та як їх здобути. Якщо ви хочете стати власниками креативного бізнесу або фрилансерами, чи просто досягти успіху на посаді, тоді рекомендуємо послухати подкаст. Ведучі досліджують навички, тактики, мислення та звички, які допоможуть заробляти та отримувати задоволення від своєї роботи.

 

Підписуйся на канал Career Hub та стеж за хештегом #англійська та #Корисні_ресурси, де ми ділимося цікавою та корисною інформацією💛

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...