Реклама

👩‍💻 7 безплатних лекцій з маркетингу, комунікацій й дизайну

Добірка нових лекцій в межах Марафону Креативної Практики
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👩‍💻 7 безплатних лекцій з маркетингу, комунікацій й дизайну
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👩‍💻 7 безплатних лекцій з маркетингу, комунікацій й дизайну
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Добірка нових лекцій в межах Марафону Креативної Практики

З 4 квітня щодня, без перерв і вихідних, триває Марафон Креативної Практики. Це ініціатива стартапу CASES, в межах якої фахівці креативних індустрій читають безплатні лекції на підтримку Збройних сил України за участі фонду «Повернись живим». 

Задачі Марафону — з одного боку, підтримати людей, заохотити їх і далі працювати та не зупиняти свій розвиток попри війну, а з іншого — допомогти ЗСУ, волонтерам та всім, хто наближає перемогу України.

У цьому матеріалі зібрали добірку лекцій, що були опубліковані нещодавно. Обирайте для себе найцікавіші й долучайтесь до перегляду!

Як розвивати YouTube-канал для бізнесу

Олексій Токовенко, YouTube-продюсер, співзасновник та креативний директор агенції YOPTA, присвятив свою лекцію просування бізнесу на YouTube. Фахівець розповів, як правильно визначити цілі просування, цільову аудиторію та вид контенту, а також поділився 5 складниками ефективного YouTube-каналу.

Резілієнс як здатність відновлюватися під час життєвих криз

Антон Єрмолаєв, сертифікований лікар-психолог та співзасновник психологічної агенції Псікультура, розповів у своїй лекції, як навчитися гнучко реагувати на проблеми, швидко відновлюватися після стресу та розвивати у собі стійкість до кризових ситуацій. Антон є лікаром-психологом, практиком транзакційного аналізу й сертифікований спеціаліст з психічного здоров‘я в організаціях.

Blockchain Marketing

Дар’я Волкова, Head of Brand Marketing та Product Marketing Manager для фінтех та блокчейн продуктів, розповіла у своїй лекції, як блокчейн технології трансформують digital-маркетинг, що таке WEB 3.0 та як ця концепція відрізняється від своїх попередників, а також, як просувати бренди з урахуванням сучасних інтернет-трендів.

Особливості SMM для фільмів та анімаційних серіалів

Валерія Литвиненко, старший SMM-спеціаліст в агенції provid, розповіла у своїй лекції про особливості SMM-просування фільмів та анімаційних серіалів. Фахівчиня пояснила, який контент є актуальним для цієї ніші, як і коли робити публікації та який tone of voice обрати для комунікації. Окрім цього, Валерія відповіла на питання, чи варто створювати фільмам сторінки в соцмережах.

Сучасний блогінг: що, скільки і як публікувати

Ірина Вахітова, блогерка, контент-мейкер та засновниця школи NewLook SMM, присвятила свою лекцію побудові особистого бренду в Instagram та поділилася практичними порадами, що допоможуть зробити профіль в соцмережах більш ефективним та привабливим для аудиторії.

«Красти» як дизайнер й продати це клієнту

Микита Роговець, старший дизайнер в Sasquatch Digital, й Аля Колосок, мідл-дизайнерка в агенції, присвятили свою лекцію створенню дизайну для клієнтів: чому важливо наповнювати себе новими напрямками, вивчати нові програми й розвивати універсальні навички (так звані, soft skills), а ще — як вирахувати приблизну вартість своїх робіт на фрилансі. І відповіли на запитання: де проходить межа між плагіатом й натхненням.

Ідеї, що змінюють світ

Ірина Метньова, засновниця та креативна директорка Vandog Agency, розповіла у своїй лекції, які цілі та етапи має соціальна комунікація, якою повинна бути структура ефективної комунікаційної кампанії і як перетворити інсайт на влучну ідею.

Більше лекцій дивіться на YouTube-каналі Креативної Практики та на MEGOGO. І підтримуйте фонд «Повернись живим»❤️

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...