Реклама

🐈 «Сільпо» запустив сервіс психологічної підтримки від тварин 

Відтепер гості, що телефонують на гарячу лінію, чутимуть зі слухавки заспокійливі звуки тварин.
Čytaty latynkoju
🐈 «Сільпо» запустив сервіс психологічної підтримки від тварин 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐈 «Сільпо» запустив сервіс психологічної підтримки від тварин 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер гості, що телефонують на гарячу лінію, чутимуть зі слухавки заспокійливі звуки тварин.

Таким чином мережа супермаркетів вирішила додати українцям позитивних емоцій у часи війни та привернути увагу до волонтерського руху із порятунку тварин від наслідків бойових дій.

Щоб скористатися послугою, необхідно набрати номер гарячої лінії «Сільпо» (0-800-301-707), натиснути на телефоні цифру «3» і з’єднатися зі штучним інтелектом — Кісою, яка перенаправить користувачів до «Психологічної підтримки від тварин». Можна обрати один із трьох варіантів терапевтичних звуків: муркотіння кошеняти, гавкіт цуценяти і грайливий рик тигреняти.

«За останнім дослідженням американських психологів, зоотерапія покращує стан людей, що переживають стрес та тривогу. Тварини можуть стати розрадою у важкі часи. І навіть якщо їх немає поруч, можна зателефонувати на гарячу лінію “Сільпо” та почути заспокійливі звуки тварин у слухавці. Ті ж, хто потребує повноцінної психологічної допомоги від людей, можуть отримати на нашій лінії контакти спеціалістів», — говорить Катерина Огуряєва, директорка з маркетингу мережі супермаркетів «Сільпо».

Під час дзвінка на гарячу лінію клієнти «Сільпо» можуть дізнатися і про те, як отримати фахову допомогу від Національної психологічної асоціації. Безплатну психологічну консультацію фахівці асоціації надають за номером: 0-800-100-102.

У рамках ініціативи клієнтам гарячої лінії «Сільпо» запропонують долучитися до порятунку тварин від війни разом із Всеукраїнським гуманістичним рухом UAnimals. Детальну інформацію про ініціативу можна дізнатися на сайті uanimals.org та на сторінках організації в соцмережах.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...