Реклама

📒 7 безкоштовних лекцій про комунікації, освіту й саморозвиток

Добірка нових лекцій в межах Марафону Креативної Практики
Čytaty latynkoju
📒 7 безкоштовних лекцій про комунікації, освіту й саморозвиток
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📒 7 безкоштовних лекцій про комунікації, освіту й саморозвиток
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Добірка нових лекцій в межах Марафону Креативної Практики

З 4 квітня щодня, без перерв і вихідних, триває Марафон Креативної Практики. Це ініціатива стартапу CASES, в межах якої фахівці креативних індустрій читають безплатні лекції на підтримку Збройних сил України за участі фонду «Повернись живим». 

Задачі Марафону — з одного боку, підтримати людей, заохотити їх і далі працювати та не зупиняти свій розвиток попри війну, а з іншого — допомогти ЗСУ, волонтерам та всім, хто наближає перемогу України.

Спікери Марафону відмовились від гонорарів. Натомість вони закликають глядачів підтримувати ЗСУ.

У цьому матеріалі зібрали добірку лекцій за останній тиждень. Обирайте для себе найцікавіші й долучайтесь до перегляду!

Освіта дорослих у час війни: так чи ні, а головне — як?

Ольга Осередчук, менеджерка університетських програм в Sigma Software, порушила у своїй лекції актуальне для багатьох питання «Як навчатися в дорослому віці?». Фахівчиня розповіла про можливості для персонального та професійного розвитку, а також поділилася порадами, як долати перешкоди на шляху до саморозвитку і де шукати для цього мотивацію.

Прості поради для цікавих презентацій

Андрій Шевчук, бренд-стратег, режисер презентацій та засновник SHEVCHUK BÜRO, розповів у своїй лекції, якою має бути структура та зміст ефективної презентації, від чого залежить її дизайн та оформлення, і що робить презентації цікавими. Окрім цього, Андрій поділився 5 універсальними порадами, як підсилити будь-яку презентацію.

Маркетинг воєнного часу

Катерина Крючко, Chief Strategy Officer в Havas Village Ukraine, розповіла у своїй лекції, чи потрібні брендам комунікації у воєнний час, як змінилася поведінка споживачів через повномасштабну війну і як підвищувати значущість бренду навіть в таких складних умовах.

Як написати експертну колонку, щоб її безкоштовно взяли в ЗМІ

Тетяна Гонченко, райтерка текстів для бізнесу, поділилася у своїй лекції порадами щодо написання експертних колонок. Фахівчиня розповіла, як обрати актуальну тему для колонки, провести вдалий пітчинг матеріалу та зробити так, аби його безплатно поширили у ЗМІ. Лекція стане в пригоді PR-фахівцям, райтерам та всім, хто цікавиться побудовою бренду.

Як стати затребуваним кандидатом на конкурентному ринку

Євген Сакало, координатор університетської програми GlobalLogic в Україні, присвятив свою лекцію актуальним трендам в IT-освіті та розповів, як фахівцю стати цінним кандидатом на конкурентному ринку. Під час виступу Євген виокремив ключові навички, якими має володіти IT-спеціаліст та пояснив, як саме вони допоможуть у побудові кар’єри.

Global PR: як ефективно пітчити в західні медіа

Орися Хім’як, менеджерка з комунікацій та PR в Respeecher і кураторка курсу «PR Basics» в Projector, розповіла у своїй лекції, як ефективно пітчити в західні медіа й отримувати публікації в таких провідних ЗМІ як Vanity Fair, Forbes та CNN. Фахівчиня поділилася своїми порадами про те, як правильно будувати комунікацію з журналістами та на прикладі власних кейсів пояснила, яким має бути вдалий PR-пітч.

Уроки самопізнання та самоаналізу

Настасія Неонова (Штефуник), психологиня та кандидатка в психотерапевти, присвятила свою лекцію самоаналізу. Фахівчиня розповіла, які існують методи самопізнання, з яких кроків складається цей процес, а також порадила ефективні завдання, що допоможуть провести рефлексію та вийти на діалог з внутрішнім «я».

Більше лекцій дивіться на YouTube-каналі Креативної Практики та на MEGOGO. І підтримуйте фонд «Повернись живим» ❤️

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...