Реклама

⚪ Polkadot випустила безплатний шрифт з підтримкою української мови

Čytaty latynkoju
⚪ Polkadot випустила безплатний шрифт з підтримкою української мови
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ⚪ Polkadot випустила безплатний шрифт з підтримкою української мови
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Web3 Foundation (W3F), що стоїть за блокчейн-платформою Polkadot, випустила шрифт Unbound з підтримкою кириличних символів. Шрифт розповсюджується з відкритим вихідним кодом і доступний для вільного використання, стверджується на сайті проєкту.

Unbounded випускається у шести варіантах шрифту: Blond, Light, Regular, Medium, Black і Bold. Він також підтримує як латиницю, так і кирилицю, та додатково містить власну колекцію символів та систему побудови фігур, що дозволяє використовувати його для різних задач з понад 400 мовами.

Представники Web3 Foundation стверджують, що доступні варіанти шрифтів їх не влаштовували, тому вони вирішили «побудувати щось унікальне з нуля і зробити це доступним для спільноти безплатно». За словами дизайнерів компанії, новий високоякісний шрифт з відкритим вихідним кодом не лише позитивно вплине на бренд Polkadot, але й допомагатиме творчій спільноті.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Випробувати усі варіанти онлайн та безплатно завантажити шрифт можна на сайті проєкту — https://unbounded.polkadot.network

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...