Реклама

🌌 В метавсесвіті Decentraland відкриють український мистецький простір Ukraine Gallery

Čytaty latynkoju
🌌 В метавсесвіті Decentraland відкриють український мистецький простір Ukraine Gallery
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🌌 В метавсесвіті Decentraland відкриють український мистецький простір Ukraine Gallery
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Впродовж місяця там проходитимуть виставки робіт українських художників та різноманітні освітні заходи. Ukraine Gallery стане першим винятково українським простором у метавсесвіті Decentraland.

Запуск простору ініціювала спільнота CryptoArt Ukraine, передусім щоб познайомити представників креативної індустрії з можливостями метавсесвітів, а його користувачів — з українськими митцями. Проєкт також передбачає проведення лекцій, воркшопів та дискусій на тему цифрового мистецтва та Web3.

Першою виставкою Ukraine Gallery стане OIL – BLOOD – LIBERTY, що дебютувала навесні цього року в німецькій галереї Kunsthalle Faust в Ганновері. Вона складатиметься з 13 робіт цифрових художників з різних куточків України. Головна мета виставки — закликати суспільство до ембарго російської нафти та газу.

Виставки змінюватимуть щотижня упродовж місяця. За цей час в окремих кімнатах Ukraine Gallery планують представити роботи різних жанрів і напрямків, серед яких генеративне мистецтво, цифрова графіка та фотографія.

Відкриття Ukraine Gallery у метавсесвіті Decentraland відбудеться сьогодні о 7 вечора за київським часом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...