Реклама

🥂 Японія запустила програму Sake Viva з популяризації алкоголю серед молоді

Čytaty latynkoju
🥂 Японія запустила програму Sake Viva з популяризації алкоголю серед молоді
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🥂 Японія запустила програму Sake Viva з популяризації алкоголю серед молоді
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кампанія Sake Viva! закликає людей віком від 20 до 39 років споживати більше алкогольних напоїв — усе заради збільшення надходжень від податку на алкоголь. Відповідальне за кампанію Національне податкове агентство країни прагне стимулювати індустрію спиртного, оскільки теперішнє покоління п’є значно менше за своїх батьків.

Японський уряд обиратиме способи заохочення молодих людей пити більше спиртного, збираючи ідеї безпосередньо від молоді: стати учасником кампанії можна надіславши брендингові ідеї, соціальну рекламу чи навіть бізнес-план. Найкращим ідеям допоможуть комерціалізуватися.

Влада стурбована зниженням рівня споживання і продажів спиртного. Середньорічне споживання алкоголю в Японії скоротилося зі 100 л на людину у 1995 році до 75 л у 2020 році. Зменшилися і загальні податкові надходження у бюджет — з 5% у 1980 році до 3% у 2011 році, а згодом і до 1,7% у 2020 році. Серед причин падіння називають загальне старіння населення країни та нові звички молоді, що з’явились через зміну способу життя за час пандемії коронавірусу.

Програма заохочуватиме молодих людей вживати лише «належну кількість алкоголю», стверджують автори кампанії. Збір ідей для Sake Viva! триватиме до 9 вересня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...