Реклама

🔥 5 коміксів, які made in Ukraine — добірка

Čytaty latynkoju
🔥 5 коміксів, які made in Ukraine — добірка
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🔥 5 коміксів, які made in Ukraine — добірка
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Career Hub зробили підбірку коміксів від українських авторів, обирай, що тобі подобається та отримуй нову порцію натхнення для ефективної роботи.

🦸🏼‍♂️ВОЛЯ: The WILL

Події розгортаються на фоні розквіту Української Держави 1918 року. Це альтернативний світ, де Українська Держава зберігає свої позиції та зміцнюється під керівництвом гетьмана Павла Скоропадського.

🦸🏼‍♂️Уживаймо влучно. Або Як уникнути найпоширеніших помилок

Квиток чи білет? Не поспішайте обирати з-поміж двох варіантів правильний, адже всі ці слова є в словниках української мови. Питання лише в тому, у яких випадках використовувати кожне з них?

🦸🏼‍♂️Голуб Геннадій

Генадій — це не просто безмозкий птах, а досить-таки принциповий голуб з характером. У нього похмурий погляд на життя, специфічне почуття гумору та напружені стосунки з родичами.

🦸🏼‍♂️Серед овець

Антиутопія, де головний герой працює на заводі та терпить знущання. Одного дня його звільняють, після чого і починається його протистояння системі.

🦸🏼‍♂️Хроніки Аптауна

Комікс про боротьбу з корупцією. Сім позитивних героїв і один посередник. Всі герої — звичайні люди, які з особистих обставин, вирішили почати свою боротьбу. Схеми та історії засновані на реальних прикладах з української дійсності.

Підтримуй українське та знаходь для себе, щось нове🇺🇦

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...