Реклама

📘 Українські електронні видання «Гаррі Поттера» зробили безкоштовними — де почитати

Čytaty latynkoju
📘 Українські електронні видання «Гаррі Поттера» зробили безкоштовними — де почитати
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📘 Українські електронні видання «Гаррі Поттера» зробили безкоштовними — де почитати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На офіційному сайті світу «Гаррі Поттера» Pottermore з’явилося оголошення про те, що електронні видання серії українською мовою відтепер доступні безкоштовно. Цю інформацію також розповсюдило українське видавництво А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА.

Коли почалося вторгнення в Україну, наша команда була шокована тим, який вплив це має на безліч людей. Нам, як і всім іншим, хотілося надати хоча б якусь допомогу. Тому ми намагаємося надати безкоштовний доступ до електронних книг про Гаррі Поттера всім, хто постраждав від конфлікту

Команда Pottermore

Прочитати «Гаррі Поттера» онлайн можна на спеціальній сторінці на сайті Pottermore. Наразі доступно лише перші три книжки для читання у форматі PDF на сайті — «Гаррі Поттер і Філософський камінь», «Гаррі Поттер і Таємна кімната», а також «Гаррі Поттер і В’язень Азкабану».

Команда сайту обіцяє найближчим часом додати всі інші книжки до каталогу.

Ми сподіваємося, що доступність цих книг допоможе привнести трохи світла у життя людей, які зараз переживають найтемніші часи

Команда Pottermore

Скільки триватиме ця ініціатива, наразі невідомо, але сміливо можна припустити, що до кінця активних бойових дій доступ до книжок збережеться. Тож, якщо ви вже не знаєте, чим зайняти себе у сховищі, ось ще один варіант.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...