Реклама

📚 Добірка книг для розвитку англійської

Корисна стаття для книголюбів і людей, які хочуть вивчати англійську
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📚 Добірка книг для розвитку англійської
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📚 Добірка книг для розвитку англійської
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Корисна стаття для книголюбів і людей, які хочуть вивчати англійську

Книги — це внутрішній світ автора, який вкладає у героїв і сюжет суспільні проблеми або красу світу. Аби краще розуміти англійську, варто почати читати відомі твори. Спеціально для Вас я підготувала цікаву підбірку книг, які прочитала і рекомендую.

The Book Thief” від Маркуса Зусака

«Крадійка книжок» вийшла у світ 2005 року і стала бестселером. Історія Лізель і її родини заворожує. Автор описав події Другої світової війни: жорстокість нацистів, біль євреїв, повсякденне життя німецьких родин і зародження юного кохання. Ця книга містить у собі цікаві елементи оповіді й слова високого рівня, які пов’язані з темою війни.

The Kite Runner” від Халеда Госейні

Ловець повітряних зміїв” була опублікована у 2003 році. Події книги відбуваються в Афганістані. Письменник описав дитячі довоєнні часи головного героя, а після – його страждання і сум за рідним краєм. У цьому творі можна знайти багато стійких фраз, які поліпшать Ваше мовлення.

1984” від Джорджа Орвела

Відома антиутопія була видана у 1949 році. Сюжет розгортається у країні, де за її громадянами слідкує “старший брат”. Головний герой намагається не піддаватися пропаганді. Автор порушив багато соціальних проблем і провів паралель з реальністю. У цій книзі є велика кількість лінкерів, які допоможуть Вам покращити навички написання текстів.

White Fang” від Джека Лондона

У 1906 році у світ вийшла книга «Біле ікло». Історія оповідає про собаку-вовка, який ще малим познайомився з людьми. На жаль, тварина зазнавала зрад і непорозуміння з боку “друзів”. Цей твір Джека Лондона дуже легкий у прочитанні. Тут можна знайти багато цікавих фраз, прикметників й ідіом.

To Kill a Mockingbird” від Гарпер Лі

Книга опублікована у 1960 році. Події твору відбуваються у 1930-x в США. Авторка порушила проблеми расизму і нерівності. Також головні герої стикнулися з розумінням жорстокості світу і несправедливості. Ця книга містить слова з високого рівня і лінкери.

Читайте книги англійською і знайомтеся з відомими творами!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...