Реклама

🏅 Дизайнерський «Оскар»: українська агенція номінована на премію Webby Award 

Проєкт української Lazarev.Agency був номінований на нагороду Webby Awards. Зараз триває етап голосування.
Čytaty latynkoju
🏅 Дизайнерський «Оскар»: українська агенція номінована на премію Webby Award 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🏅 Дизайнерський «Оскар»: українська агенція номінована на премію Webby Award 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Проєкт української Lazarev.Agency був номінований на нагороду Webby Awards. Зараз триває етап голосування.

Цьогоріч за нагороду змагаються близько 14 000 учасників з 77 країн світу. Серед всіх номінантів – лише 3 заявки з України, і однією з найкращих стала заявка агенції Lazarev.

Премія Webby Award вважається найпрестижнішою у галузі інтернет-проєктів і цифрових медіа. Вона заснована Міжнародною Академією Цифрових Мистецтв і Наук (IADAS) у 1996 році, щоб щорічно відзначати кращі цифрові проєкти по всьому світі. В спільноті дизайнерів її ще називають «інтернет-Оскаром».

Останні 50 днів команда агенції продовжує розробляти продукти для своїх клієнтів з України та інших країн, продовжує розширюватися (за час війни було найнято 11 професіоналів) і весь прибуток, який отримує, передає на потреби України.

На сьогодні Lazarev.Agency вже задонатила 1.7 млн грн на підтримку нашої держави. Також, агенція створює волонтерські проєкти задля найскорішої спільної перемоги. Серед них – два сайти для благодійних фондів, а скоро відбудеться анонс фандрайзингової онлайн-платформи для благодійності.

Для Lazarev.Agency це перша участь – і відразу номінація на перемогу – в Webby Awards. Загалом, серед українських креативників це є чи не перша можливість отримати таку престижну світову нагороду.

Як проголосувати:

 Перейдіть за посиланням на The Webby Awards ↗

→ знайдіть Lazarev.Agency site та натисніть “VOTE

→ знову натисніть “SIGN UP TO VOTE

→ реєструйтеся через Facebook/Twitter (у крайньому разі через email, тоді не забудьте підтвердити свій голос через лист-підтвердження)

→ готово!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...