Реклама

📒 Як почати готуватися до мультимедійного тесту з української мови?

Інформація щодо НМТ і ресурси для якісної підготовки
Čytaty latynkoju
📒 Як почати готуватися до мультимедійного тесту з української мови?
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📒 Як почати готуватися до мультимедійного тесту з української мови?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інформація щодо НМТ і ресурси для якісної підготовки

24 березня Верховна рада ухвалила закон про скасування традиційного ЗНО на 2022 рік. Майбутнім абітурієнтам надали інформацію про альтернативу у вигляді мультимедійного онлайн тесту. Він буде складатися з української мови, математики й історії України (хоча щодо третього предмету виникають сутички й все може змінитися). Тест планують провести у липні, тому для підготовки залишилося всього 3 місяці.

Тестування з української мови не буде містити завдань з літератури чи відкритих відповідей. Зміст цього блоку буде відповідати чинній програмі ЗНО, тобто будуть такі теми як: “Синтаксис”, “Морфологія”, “Орфографія”, “Лексикологія”, “Фразеологія”, “Стилістика”, “Розвиток мовлення”. Тест складатиметься з 20 завдань: 15 на одну правильну відповідь і 5 на встановлення відповідності. За виконання можна отримати від 0-35 балів. Для результату за шкалою 100-200 достатньо буде отримати хоча б 1 бал.

Познайомившись з мультимедійним тестом з української мови, варто почати повторення тем або вивчення, якщо ще не починали. Ось декілька ресурсів і онлайн курсів, які допоможуть Вам у цьому:

1) zno.osvita.ua — на цьому сайті є тести минулих років, які потрібно виконувати систематично і завдяки цьому вистежувати свій прогрес.

2) znona200 — зараз онлайн курс проводить набір на інтенсив за мінімальною ціною. Для учнів буде можливість спілкування у Телеграм чаті з репетиторами і провідання вебінарів, на яких після пояснення теми, можна проходити тести. Також курс дає доступ до спеціального бота задля якісного виконання домашніх завдань.

3) zno_natali — проводиться набір на інтенсив навчання. Учні мають можливість перегляду відео пояснень і проходження тестів. Також є доступ до симуляцій мультитесту, аби мати змогу на тренування.

4) zno.ua — підготовка до екзамену із доступом до тестів і вебінарів. Також можна ознайомитися із цікавою інформацією щодо НМТ на їхньому Ютуб каналі та інстаграм сторінці.

5) ilearn — на сайті виставлені посилання на вебінари із чудовим поясненням. Також є доступ до завдань після перегляду відео.

Вивчайте українську мову і розвивайте свої знання. Все обов’язково буде чудово і Ви зможете отримати високі бали!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...