Реклама

📚 Із чого складається IELTS?

Розглянемо всі види і секції IELTS.
Čytaty latynkoju
📚 Із чого складається IELTS?
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📚 Із чого складається IELTS?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розглянемо всі види і секції IELTS.

IELTS – це незалежний британський екзамен для визначення рівня англійської мови. Він поділяється на 2 групи IELTS Academic і IELTS General.

Перший тип екзамену потрібен для студентів, які хочуть вступати закордон. Другий тип – для переїзду в англомовну країну і знаходження роботи.

Всього IELTS поділяється на 4 секції: listening, reading, writing і speaking. З кожного тесту Ви зможете максимально набрати 9 балів, тобто рівень C2, а мінімально – 0 балів.

У секції listening Ви зіштовхнетеся з 4 частинами. У першій частині буде розмова на розуміння простих речей(дуже часто співрозмовник обирає помешкання або місце відпочинку). Також саме у цій частині перевіряється знання на spelling, тобто написання прізвища чи ім’я за буквами. Далі у наступних фрагментах будуть важчі теми(медицина, транспорт, наука), тому потрібно мати хороший словниковий запас. Цей тест триватиме 30 хвилин і програвання розмов буде лише 1 раз!

У Academic reading перевіряються знання слів на нестандартні теми пов’язані з наукою або історією. У General навпаки – слова із загальних ситуацій, тобто з повсякденного життя. Цей тест розрахований на 60 хвилин і поділений на 3 частини.

Секція writing також дещо видозмінена для Academic і General. Вона поділена на 2 частини і триватиме 60 хвилин. Один твір потрібно написати на 150+ слів, а інший на 250+.(хоча для General у першій половині буде написання листу). Теми для екзаменів різні. Для Academic це речі пов’язані із суспільством, навчанням і проблемами світу. Для General – загальні теми.

Speaking триває приблизно 15 хвилин. Секція поділена на 3 частини. У першій потрібно відповідати на життєві питання. У другій – розмовляти дві хвилини на якусь тему, а у третій – дати красиву відповідь і показати свій словниковий запас.

 IELTS – дуже цікавий і доволі складний екзамен, але він може прищепити Вам любов до англійської. Варто звернути увагу на цю інформацію і почати готуватися.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...