Реклама

💚 Зізнатися в любові таланту та допомогти творчим підліткам 

В Україні створили благодійну альтернативу валентинкам
Čytaty latynkoju
💚 Зізнатися в любові таланту та допомогти творчим підліткам 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💚 Зізнатися в любові таланту та допомогти творчим підліткам 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В Україні створили благодійну альтернативу валентинкам

Напередодні Дня закоханих окрім звичних валентинок українці можуть надіслати Талантівку, листівку-зізнання в любові до таланту, та підтримати цим творчих підлітків, які опинилися в складних життєвих обставинах. 

П’ята частина молоді ні від кого не чує про свій талант. Це призводить до невпевненості в собі та виникнення синдрому самозванця. Про це свідчать результати дослідження, проведеного за ініціативи Фундації Дарини Жолдак.

Часто саме талановиті люди можуть стати заручниками синдрому самозванця. Виховання і соціум можуть як підтримати, так і вплинути на впевненість та самооцінку особи. Завдання кожного, хто хоче жити у цивілізованому суспільстві підтримувати талановитих людей, прямо вказувати на їхні вміння та сили і таким чином підводити їх до усвідомлення власних здібностей.

Юлія Полівода, психологиня

Талантівка це зізнання в любові таланту, яке можна надіслати всім, чиї здібності, дії та риси надихають або захоплюють. Колеги, бізнес-партнери, родина, друзі, відомі особистості, улюблені бренди, заклади чи будь-хто, чий талант має суттєвий вплив на ваше життя.

Листівку можна замовити на сторінці громадської організації, її вартість складає 20 гривень. Усі зібрані кошти підуть на допомогу талановитим підліткам, які знаходяться у складних життєвих обставинах та не мають достатньо можливостей для розвитку своїх здібностей.

Усвідомлення власних здібностей і подальша їх реалізація залежать від схвалення оточення. Говорімо про талант голосно!

Марія Артеменко , громадська діячка, керівниця Фундації Дарини Жолдак

Талантівки хоч і створені під натхненням Дня Валентина, та є гідним доповненням усім святковим листівкам з будь-якої нагоди. Відтак, вони будуть доступними для замовлення у Фундації Дарини Жолдак постійно, адже про талант (як насправді і всі про інші почуття) важливо говорити кожного дня.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...