Реклама

🤝 JKR придбала частку TRIONIKA — української IT-компанії

Сума угоди не розголошується.
Čytaty latynkoju
🤝 JKR придбала частку TRIONIKA — української IT-компанії
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤝 JKR придбала частку TRIONIKA — української IT-компанії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сума угоди не розголошується.

TRIONIKA, трафік-генеруюча компанія з офісами в Києві та Лондоні, отримала інвестиції від групи JKR. Як зазначається у публікації видання Vector, в якому з’явилася інформація про угоду, JKR бачать свою силу в запуску проєктів з нуля і побудові екосистем, а TRIONIKA має експертизу в SEO та Afiiliate Marketing і лідирує у кількох вертикалях трафік-бізнесу.

Синергія — найкращий опис нашого партнерства. Ми ідеально доповнюємо один одного. В афіліатці ми уважно стежимо за успіхами один одного. Одна зі знакових фігур нашої індустрії — Нікола Теофілович, котрий побудував одного з найбільших гравців афіліатного бізнесу. Коли ми дізналися, що Нікола приєднався до команди JKR, і фонд запустив новий афіліатний проєкт Speed Media, це лише підігріло нашу зацікавленість у партнерстві. І я радий, що між нами виникла хімія, і тепер ми партнери

Дмитро Волконський, засновник TRIONIKA

Кадрових змін у кервіництві компанії не планують. Зусилля двох команд планують об’єднати для створення нових продуктів.

Мета нашого партнерства — розширення нашого портфеля Affiliate Marketing та створення нових проєктів у сфері EdTech

Олександр Гусєв, співзасновник та CEO JKR Investment Group

JKR — інвестиційна група, яка вкладає у стартапи та компанії, пов’язані з affiliate marketing, tech entertainment, edtech, biotech, blockchain. Група заснована 2017 року, за цей час вона створила та проінвестувала у 15 компаній.

TRIONIKA —українська IT-компанія з отримання та монетизації трафіку на західних ринках. Спеціалізується на Affiliate Marketing. За версією DOU була визнана найкращим роботодавцем 2016, 2018 та 2020 років.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...