Реклама

😎 Na chasi потрапив до ТОП-10 медіа, які читають маркетологи — яким ще медіа довіряють

Čytaty latynkoju
😎 Na chasi потрапив до ТОП-10 медіа, які читають маркетологи — яким ще медіа довіряють
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😎 Na chasi потрапив до ТОП-10 медіа, які читають маркетологи — яким ще медіа довіряють
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Компанія PointeR Agency провела щорічне опитування серед представників маркетингової спільноти, щоб визначити, яким ЗМІ вона довіряє та через які канали отримує інформацію.

Платформа Na chasi потрапила до рейтингу галузевих медіа. Також варто зазначити, що з минулого року впізнаваність нашого сайту серед маркетологів збільшилась у півтора раза — до 15%. ТОП-10 виглядає таким чином:

Згідно з результатами опитування, перше місце загалом серед ЗМІ за рівнем довіри посіло видання «Новое Время» з результатом 72%, на другому – ЛІГА (67%), на третьому – «Українська правда (64%). Далі йдуть BBC Ukraine (54%) та «Економічна правда» (51%). Опитування проводилося до закриття видання KyivPost.

Традиційні медіа – телебачення (9%), радіо (6%) та друковані ЗМІ (5%) – відіграють помітно меншу роль. «Здебільшого це пояснюється тим, що маркетологам важливо отримувати інформацію оперативно та у зручний для них момент, чого не можуть забезпечити інші канали комунікації, окрім онлайн-видань та соцмереж

Олеся Стойко, співвласниця PR-агентства PointeR.Agency

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...