Реклама

🗞 В TikTok створили акаунт газети The Daily Bugle з «Людини-павука» 

Čytaty latynkoju
🗞 В TikTok створили акаунт газети The Daily Bugle з «Людини-павука» 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🗞 В TikTok створили акаунт газети The Daily Bugle з «Людини-павука» 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Спеціально до виходу нової частини франшизи «Людина-павук: Додому шляху нема» у TikTok створили «офіційний» акаунт газети The Daily Bugle з всесвіту коміксів Marvel.

Газета відома своїм редактором Джоном Д. Джеймсоном молодшим, який є ярим супротивником Людини-павука. Наразі на каналі у TikTok вже є три відео.

У першому ролику можна побачити Бетті Брант (Ангурі Райс), яка почала працювати у видавництві як інтернка. Вона зазначає, що вона рада працювати у The Daily Bugle та обіцяє багато термінових новин. Щоправда, вона дізнається, що їй не будуть за це платити.

У іншому відео ведучих просять сказати, за що саме вони ненавидять Людину-павука, не кажучи прямо, що вони ненавидять його. Бетті Брант відмовляється брати участь у цьому й замість неї у кадрі з’являться редактор Джон Д. Джеймсон, який зазначає, що «лише Бог може врятувати нас від цього супергероя».

У останньому відео знову з’являється Бетті, яка закликає усіх інших приєднатись до The Daily Bugle, аби писати новини та освітлювати різноманітні конспірологічні теорії. Безкоштовно звичайно ж.

«Людина-павук: Додому шляху нема» вийде на великих екранах вже скоро — 16 грудня.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...