Реклама

🤳 Доповнена реальність та як її готувати: новий випуск подкасту про креативні практики

Про майбутнє індустрії доповненої реальності і не тільки.
Čytaty latynkoju
🤳 Доповнена реальність та як її готувати: новий випуск подкасту про креативні практики
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤳 Доповнена реальність та як її готувати: новий випуск подкасту про креативні практики
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Про майбутнє індустрії доповненої реальності і не тільки.

Онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях Креативна Практика випускає власний подкаст «Креативна Практика про креативні практики». Ведучий подкасту — автор та керівник платформи Анатолій Попель.

Цього тижня вийшов новий випуск про доповнену реальність із Дмитром Корніловим, CEO української агенції FFFACE.ME. Команда створює Instagram, Snapchat, TikTok-фільтри і комунікаційні проєкти із доповненою реальністю. Серед клієнтів — ПриватБанк, Альфа-Банк, Monobank, Maybelline New York, Visa, Uklon, Porsche, Toyota, «Київстар», Pepsi, Danone, Intertop, 1+1 media, «Сільпо», Depositphotos, Parimatch, «Люксоптика», MONATIK, alyona alyona, Bacardi, Xiaomi, Samsung, Bosch, Borjomi, Huawei.

В межах нового випуску: про майбутнє індустрії доповненої реальності, про те, чи варто зараз долучатись до спільноти AR-творців, про те, що обмежує галузь і чи буде вона зростати найближчим часом (спойлер: ага, буде, ще й як).

Випуск також доступний в аудіоформаті:

Довідка

Креативна Практика — це онлайн-платформа для освіти та кар’єри в креативних індустріях, створена командою CASES. Команда створює власні фундаментальні та інструментальні курси, організовує освітні заходи та сприяє працевлаштуванню та кар’єрному розвитку студентів.

Вже сьогодні студенти можуть проходити курси «Основи дизайну», «Графічний дизайн. Композиція», «Основи вебдизайну», «Робота з Photoshop», «Робота з Figma», «Робота з After Effects».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...