Реклама

💥 В Україні вперше створили словник продюсування проєктів 

Це допоможе покращити ваш проєкт або бути чек-листом перед запуском
Čytaty latynkoju
💥 В Україні вперше створили словник продюсування проєктів 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💥 В Україні вперше створили словник продюсування проєктів 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це допоможе покращити ваш проєкт або бути чек-листом перед запуском

Словник продюсування — це онлайн глосарій, який пояснює як створюються події. Його створила команда proto produkciia, агенції, яка  втілює сміливі мистецькі та освітні проєкти.

«Слова важливі. Спочатку команда proto produkciia створила цей словник продюсування для своїх внутрішніх потреб. З часом він обріс експертизою різних практиків та отримав багато зворотнього зв’язку. Ми зрозуміли, що цей словник важливий для професійної спільноти, тому вирішили поділитись ним», — розповідають в агенції.  Словник може бути корисним в різних функціях – наприклад, для орієнтації на початку проєкту або ж професійного шляху. Це також може слугувати чек-листом для запуску події. 

Словник включає в себе загальні терміни, якими користуються у продюсуванні, а також занурюється в окремі сфери за розділами:  театральне виробництво, музичне виробництво, продукція освітніх та навчальних подій, онлайн продукція. 

Чим це може бути корисним та чому це потрібно?

Культурні менеджери та учасники креативних індустрій часто стикаються з нерозумінням розподілення ролей в команді. Це спричиняє різні проблеми: від неправильно заповнених грантових заявок до непорозумінь, які впливають на якість проєкту. Звісно, цей словник не обіцяє розв’язання всіх проблем, однак може покращити внутрішню комунікацію та менеджмент події.

Переглянути словник можна за посиланням.

proto produkciiia – агенція, що спеціалізується на втіленні сміливих мистецьких та освітніх ідей. Заснована в 2017 році, до 2021 року існувала під назвою ІНШІ. Працювали з такими проєктами як: GAZ, Chornobyldorf, Фестиваль живої історії, Школа розвитку спільнот, проєктом «Це не тільки про музику», першим туром Метта Елліотта в Україну та іншими.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...